Go to content Go to search
Kinderkamer met bruine visgraat vinyl vloer

Visgraat vinyl

Voeg praktische stijl toe met een visgraat vinyl vloer

Combineer de tijdloze elegantie van een visgraatpatroon met de hoge prestaties van vinyl vloeren. Het resultaat? Een luxe vloer die natuurlijk mooi en stressvrij is. Kies voor onze visgraat vinyl vloeren en til je interieur naar een hoger niveau.

Vigraat vinyl vloeren - design plus prestaties

De kenmerkende zigzag van visgraatvloeren onderscheidt ze echt van de rest. Hun klassieke uiterlijk stamt uit 17e-eeuwse paleizen, maar toch passen ze perfect in een hedendaags interieur. Ze zijn elegant en interessant en vormen een perfecte balans tussen oud en nieuw. Met een visgraat vinyl vloer kun je deze verfijnde stijl in je huis introduceren en profiteer je bovendien van alle praktische voordelen van vinyl. Dus terwijl je geniet van zijn luxueuze schoonheid, kun je je leven leiden zonder gedoe of zorgen.

Woonkamer met donkerbruine vinyl visgraatvloer

Een rustig en stil huis

Net als al onze vinyl vloeren is ons visgraatassortiment een ideale oplossing voor huizen vol leven. Het biedt betere geluidsisolatie dan traditionele vloeren, wat de kinderen of huisdieren ook uitspoken. Elke plank is opgebouwd uit meerdere lagen en wordt geleverd met een hoogwaardige ondervloer eraan vast - voor een stillere vloer en minder lawaai in de aangrenzende kamers. Is het niet heerlijk om te ontspannen?

Ontdek alle visgraatvloeren van vinyl

Badkamer met waterdichte vinyl visgraatvloer

Maak je geen zorgen over water!

Hij ziet er misschien uit als het majestueuze parket van een statig huis, maar je visgraat vinyl vloer heeft een belangrijk verschil waardoor hij perfect is voor het drukke moderne leven - hij is 100% waterbestendig. Ons waterdichte kliksysteem sluit de voegen volledig af en onze Hydroseal-technologie zorgt voor een waterdicht oppervlak. Dus of je nu een glas fruitsap morst of de kleintjes in bad spetteren, je hoeft je geen zorgen te maken.

Waarom ons visgraat vinyl zo gemakkelijk te leggen is

Ons unieke Unizip-kliksysteem betekent dat je voor het plaatsen van een visgraat vinyl vloer maar één soort plank nodig hebt. Normaal gesproken heb je twee types nodig, die aan verschillende kanten in elkaar klikken. Maar omdat onze planken aan beide kanten slim klikken, is er minder afval en kun je ze snel en eenvoudig installeren. Dit betekent dat je je huis in een mum van tijd kunt transformeren!

Eenvoudig te installeren vinyl visgraatvloer in de woonkamer

Ontdek alle Quick-Step visgraat vinyl vloeren