Go to content Go to search

Ontdek, bekijk & bereken

Wij begeleiden je naar je perfecte vloer

Wij begeleiden je naar je perfecte vloer

Het kan soms lastig zijn om uit het uitgebreide aanbod aan mogelijkheden een vloer te vinden die perfect bij je wensen aansluit en binnen je budget past. Maar geen zorgen… We hebben eenvoudige online tools ontwikkeld die de zoektocht naar de perfecte vloer vereenvoudigen… en je helpen die ideale vloer te vinden. Ben je er klaar voor?

ONTDEK

Start de FloorExplorer


Overweldigd door de vele mogelijkheden en niet zeker welke vloeren geschikt voor je zijn? Met de FloorExplorer tonen we je in slechts enkele stappen een selectie van vloeren die aan je persoonlijke behoeften en stijl zullen beantwoorden. Ontdek het hier!


Vind je ideale vloer

BEKIJK

Probeer de RoomViewer


Kun je je moeilijk inbeelden hoe je interieur er zou uitzien met een gloednieuwe vloer? Geen paniek! Met de RoomViewer kun je gewoon elke vloer in je eigen interieur bekijken om je te helpen de juiste keuze te maken. Probeer het gewoon zelf.

Ga naar de roomviewer

CONTACTEER ONS

Contacteer een dealer


Wil je je favoriete vloer in het echt zien? Wil je weten hoeveel jouw project zal kosten? Twijfel dan niet om een dealer te contacteren. Hij zal je met plezier willen helpen!


Contacteer een dealer