Go to content Go to search
Bruin samengesteld parket van Quick-Step

Samengesteld parket

Vloeren van echt hout om een leven lang van te genieten

Op zoek naar een vloer die natuurlijk mooi en duurzaam is en lang meegaat? Laat je verleiden door Quick-Step's samengestelde parketvloeren. Gemaakt van vier lagen echt hout bieden ze kwaliteit en duurzaamheid, en brengen ze warmte, luxe en authenticiteit in je huis. Bovendien zijn de vloeren van compromisloze kwaliteit: ze zijn sterk, stabiel en gemakkelijk te onderhouden, en ze zien er levenslang als nieuw uit.

Samengesteld parket: een duurzame keuze

Wij willen onze planeet beschermen en we blijven innoveren om ervoor te zorgen dat onze parketvloeren zo duurzaam mogelijk zijn. De prachtige toplaag is gemaakt van echt hout zoals eik, es en notelaar, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Wij hebben deze laag dunner gemaakt, zodat we met een minimum aan bomen een maximale hoeveelheid vloeren kunnen produceren. Voor de kern van onze planken gebruiken we ofwel afvalhout of snelgroeiende bomen, die snel kunnen worden vervangen. En vergeet niet dat wij levenslange garantie geven op onze parketvloeren: omdat vloeren produceren die zo lang mogelijk meegaan de duurzaamste keuze is.

Woonkamer met duurzaam samengesteld parket van Quick-Step

Ontdek de samengestelde parketvloeren van Quick-Step

Ontworpen om mooi te blijven met Wood for Life

Innovatieve technologie geeft de samengestelde parketvloeren van Quick-Step een uitzonderlijke duurzaamheid. Ze zijn sterk en stabiel, en je kunt ze minstens twee keer opschuren om ze op te frissen. De vloeren zijn afgewerkt ofwel met zeven lagen vernis op waterbasis, die beschermen tegen slijtage, krassen en vlekken, ofwel met twee lagen olie, voor een extra matte, natuurlijke en authentieke look die mooi veroudert.

Bovendien beschermt onze Wood for Life-technologie je gelakte parketvloer tegen vuil, vlekken en krassen. Stof en vocht nestelen zich niet in de nerven en groeven, en onderhoud met een eenvoudige reinigingsset volstaat. Zo geniet jij levenslang van de authentieke schoonheid van je vloer. Dat garanderen we.

Badkamer met samengesteld parket van Quick-Step

Gemakkelijk te plaatsen

Doe een beroep op een professionele plaatser of plaats je samengestelde parketvloer zelf – in beide gevallen gaat het snel en gemakkelijk, dankzij ons gebruiksvriendelijke kliksysteem. Kies een zwevende of gelijmde plaatsing, bereid de ondervloer voor en neem er wat essentieel gereedschap bij. Onze Uniclic- en Uniclic Multifit-systemen zorgen voor volledig gesloten groeven en perfect uitgelijnde planken. Als je klaar bent, voeg je plinten en profielen toe die bij de kleur van je mooie nieuwe vloer passen. Quick-Step parket kan zelfs met vloerverwarming worden gebruikt.

Badkamer met bruin samengesteld parket van Quick-Step