Go to content Go to search
Wood for Life, authenthic floors for a lifetime

Wood for Life:

authentieke schoonheid, een heel leven lang

Wood for Life zorgt ervoor dat je houten vloer er altijd als nieuw uitziet

Allergisch voor vuil en krassen? We begrijpen je. Om ervoor te zorgen dat je zo zorgeloos mogelijk van je huis kan genieten, hebben we de Wood for Life-technologie ontwikkeld. Zeg vaarwel tegen vuil, stof en vocht dat zich nestelt in de randen en nerven van je parketvloer. Je parket wordt op zoveel verschillende manieren beschermd, dat het gemakkelijk zijn authentieke uitstraling zal behouden. Je hoeft niet bang te zijn dat er vocht in het hout sijpelt en sporen achterlaat. Kies voor een parketvloer die niet alleen sterk is, maar ook mooi oogt.

Quick-Step-parketvloeren met Wood for Life

 

Quick-Step wood for life
 1. Eenvoudig te reinigen oppervlak
 2. Je vloeren zullen nooit vuil of donker ogen. Dankzij een uniek coatingsysteem dat het volledige oppervlak bedekt, zelfs tot in de diepste oppervlaktetexturen, zijn ze beschermd tegen water én makkelijk te reinigen. Vuil en vloeistoffen hechten zich niet aan het hout!

 3. Geen donkere voegen
 4. Dankzij een uniek waterafstotend coatingsysteem kunnen water en vuil niet in de houtporiën binnendringen tijdens het schoonmaken. Het bedekt de randen om te voorkomen dat water door het hout geabsorbeerd wordt.

 5. Geen waterinfiltratie
 6. Ons nieuwe en geoptimaliseerde klikdesign zorgt voor een strakke afwerking aan alle zijden. Bovendien voorkomt de HydroSeal-coating aan alle vier zijden van je vloer dat er water doorlekt dat schade veroorzaakt aan de onderkant van je vloer. Geldt alleen voor Cascada.

Parketvloeren zonder Wood for Life

 

 1. Moeilijk te reinigen oppervlak
 2. Zonder een hoogkwalitatief coatingsysteem dat de diepste texturen beschermt, zijn je vloeren minder veilig voor waterabsorptie en bijgevolg moeilijker te reinigen. Vuil en vloeistoffen zullen zich sneller aan het hout hechten.

 3. Donkere voegen
 4. Zonder een uniek waterafstotend coatingsysteem is de kans groot dat water en vuil de houtporiën binnendringen. Als de randen niet zijn afgedekt, bestaat de kans dat water wordt opgenomen door de nerven in het hout, waardoor donkere en verkleurde voegen ontstaan.

 5. Water kan de bodem en alles onder je vloer beschadigen
 6. Zonder Wood for Life is een strakke afwerking aan alle zijden helemaal geen garantie. Indien je vloer niet voorzien is van een waterafstotende coating, krijgt water de kans om door te lekken en je vloer en alles wat eronder ligt te beschadigen.

Tegen alle wateren gewassen met Cascada

De serie Cascada is gemaakt voor alle spannende momenten in jouw leven. Het is een succesverhaal, geschreven door onze vloerontwerpers. Ontdek hoe de natuurlijke look in jouw dagelijks leven past, met tal van functies om je vloer zorgeloos te gebruiken.

Ontdek alle vloeren met Wood for Life: