Go to content Go to search
zwarte vinylvloer in een woonkamer

Zwarte vinyl

Zwarte vinyl kan je combineren met elke kleur

Zwarte vinyl is alles wat je nodig hebt om je ruimte stijlvol aan te kleden. Daarnaast is vinyl makkelijk om te onderhouden en biedt Quick-Step tal van verschillende dessins. Zwarte vinyl kan je perfect combineren met levendige kleuren omdat het zorgt voor een mooi contrast. Zo zijn kleurrijke muren en zwarte vinyl een perfecte match!

Zwarte vinyl met een natuurlijke look

Een stijlvol en modern interieur komt pas echt tot zijn recht met de juiste vloer. Quick-Step biedt je heel wat opties zodat jij de juiste vloer vindt voor in jouw huis. Onze zwarte vinyl is geïnspireerd door de natuur. Door de natuurlijke look en feel zie je nauwelijks een verschil met natuurlijke steen en houtlook. Door z’n natuurlijke look maakt zwarte vinyl je interieur warm, gezellig en tijdloos. Wist je dat de uitvoering van de Quick-Step vinylvloer ook een effect heeft op de sfeer en uitstraling van de ruimte? Daarom bieden we je verschillende soorten zwarte vinyl aan zodat ook jij de perfecte match vindt.

zwarte vinylvloer in een badkamer

Grote tegels van Quick-Step zwarte vinyl zijn de perfecte match voor grotere ruimtes, omdat ze een gevoel van ruimte en eenvoud uitstralen.

Bekijk ons aanbod van grote tegels

zwarte vinylvloer in een badkamer

Kleinere formaten zijn beter geschikt voor compactere en onregelmatig gevormde kamers en passen beter bij de verhoudingen van de kamer om een gezellige sfeer te bevorderen.

Bekijk ons aanbod van kleine tegels

Ontdek onze zwarte vinyl

 • Zwarte leisteen

  • Vinyl
  • Oro
  • AVSTU40035
 • Zwarte leisteen

  • Vinyl
  • Oro base
  • AVSTT40035
zwarte vinylvloer in een gang

Zwarte vinyl van Quick-Step is 100% waterbestendig: duurzaam en functioneel

Zwarte vinyl maakt je ruimte niet alleen stijlvol, het is ook erg praktisch. Zo is zwarte vinyl van Quick-Step 100% vochtbestendig. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over vlekken, opgeheven randen of blazen in je vloer. Ben je op zoek naar een vloer voor ruimtes die wel tegen een stootje moeten kunnen zoals je keuken, badkamer of hal? Dan is zwarte waterbestendige vinyl de perfecte oplossing! Want met zwarte vinyl van Quick-Step ben je zeker dat je jaren kan genieten van een stijlvolle en praktische vloer.

Zwarte vinyl is makkelijk te installeren door jou of onze experten

Zelf je zwarte vinyl installeren is erg makkelijk. Zo kan je ook kosten besparen. Door het handige Quick-Step Uniclic (Multifit) systeem is de installatie van je vinyl vloer in 1-2-3 geklaard. Samen met de vinyl, leveren we ook een duidelijke handleiding. Heb je minder vertrouwen in je doe-het-zelfkunsten? Neem dan contact op met een Quick-Step Master Installer om jouw zwarte vinyl te laten installeren.

zwarte vinylvloer in een woonkamer

Houd je Quick-Step zwarte vinyl zo goed als nieuw met weinig onderhoud

Zwarte vinyl is modern, makkelijk te combineren met kleur én praktisch. Maar daarnaast is zwarte vinyl ook erg makkelijk in onderhoud. Voor gezinnen met een druk leven, is zwarte vinyl dus zeker een aanrader: je vloer maak je simpel schoon met een vochtige doek of dweil. Daarnaast biedt Quick-Step je ook schoonmaakproducten aan, specifiek voor zwarte vinyl die het uiterlijk ervan behouden en geen film achterlaten.