Bestel 3 gratis stalen.
Bestel 3 gratis stalen.

Authentieke parketvloeren

Ben je op zoek naar een warm en authentiek interieur? Niets overtreft de natuurlijke charme van echt hout, zeker niet in combinatie met het comfort van vloerverwarming! Houten vloerbekleding van Quick-Step past binnen elke stijl en bezorgt je een leven lang plezier.

Bekijk een 'Preview' >

3 redenen om te kiezen voor een Quick-Step parketvloer

Houten vloeren die gemakkelijk in elkaar klikken

Eenvoudig in te klikken

Dankzij het Uniclic Multifit systeem is je parketvloer in een oogwenk gelegd! Bovendien is er na de plaatsing geen werk meer aan en kan je meteen genieten van je nagelnieuwe vloer.

Hardhouten vloeren die een leven lang meegaan

Echt hout, dat een leven lang meegaat

Houten Quick-Step vloeren zijn optimaal tegen slijtage bestand, dankzij ofwel zeven beschermende lagen uv-geharde vernis, ofwel twee lagen gemodificeerde olie. Kwaliteit is tenslotte waar Quick-Step voor staat! Wees dus niet verbaasd als je een levenslange garantie krijgt.

Hardhouten vloeren die ambachtelijk gemaakt zijn

Met zorg ambachtelijk gemaakt

Er zijn Quick-Step parketvloeren in de meest uiteenlopende kleuren en maten. Het geheim achter onze vele houtsoorten en prachtige oppervlakte-effecten – van geborstelde planken tot zaagsnedes – is een oprechte passie voor design.

Wij begeleiden je naar de perfecte vloer

Onze dessins voor hardhouten vloeren

Vind je favoriete vloer

Er zijn Quick-Step parketvloeren in de meest uiteenlopende kleuren en maten. Maak kennis met veel houtsoorten en prachtige oppervlakte-effecten, van geborstelde planken tot zaagsnedes.

Laat je inspireren door de Quick-Step FloorExplorer

Laat je inspireren

Het kiezen van een vloer is niet eenvoudig. Maar met de FloorExplorer is het wel gemakkelijk: in slechts drie eenvoudige stappen geven we je een overzicht van de vloerdessins die bij jouw interieursmaak en persoonlijkheid passen.

Alles wat je nodig hebt voor een stijlvolle afwerking

Je perfecte vloer gevonden? Dan is het tijd om de handen uit de mouwen te steken en te starten met je vloerproject. Deze tools zorgen ervoor dat alles soepel verloopt, van plaatsing en afwerking tot onderhoud.

Eenvoudig te plaatsen hardhouten vloeren

Snelle en eenvoudige plaatsing

Makkelijk en snel... Quick-Step parketvloeren kunnen op twee verschillende manieren geplaatst worden: zwevend of gelijmd.

Voeg de perfecte finishing touch toe aan je hardhouten vloer

Voeg de perfecte finishing touch toe

Kies uit een breed assortiment hoogwaardige plinten die bij elke vloer en stijl passen. Stuk voor stuk werden ze net als onze vloeren aan een strenge kwaliteitscontrole onderworpen.

Zorgeloos onderhoud met hardhouten vloeren

Zorgeloos onderhoud

Quick-Step parketvloeren zijn niet alleen mooi, ze zijn bovendien makkelijk schoon te maken en onderhoudsvriendelijk.

Beste bezoeker,
Ook in deze Corona-tijden blijf je welkom bij onze dealers. Samen respecteren we uiteraard alle regels en zetten we maximaal in op veiligheid.
Of je kan je samples of vloer bestellen in onze webshop en kiezen voor levering bij je thuis. Voor sommige collecties kunnen de levertijden wel langer zijn dan normaal.
#houhetveilig #samensterk