Go to content Go to search

EETKAMERVLOEREN

De perfecte vloer
voor je eetkamer

Een elegant etentje bij kaarslicht. Een exquise diner. Of waarom geen avond met een origineel thema ... De eetkamer is de plaats waar je gasten samenkomen. Ze zijn piekfijn uitgedost en verwachten ook van jou dat je alles uit de kast haalt. Naast een overheerlijke maaltijd, een mooi gedekte tafel met bijpassende stoelen, een damasten tafelkleed en wie weet zelfs een protserige porseleinkast — grapje —, is er nog iets waarmee het perfecte etentje kan staan of vallen: de vloerbekleding van je eetkamer.

Vrouw eet aan ronde tafel in eetkamer met grijze laminaattegelvloer

Laminaat voor de eetkamer

  • Natuurlijke look-and-feel
  • Kras- en vlekbestendig
  • 100% waterdicht

Ga naar laminaat voor de eetkamer

Laminaat in de eetkamer is een uitstekende keuze voor een ruimte met veel activiteit. Of je nu geniet van de dagelijkse maaltijd met je gezin of gezellig zit te kletsen bij een kopje koffie, laminaat staat borg voor een perfecte mix van duurzaamheid en esthetiek. Laminaat is waterdicht, dus als je tijdens het eten zou morsen, beschadigt dit jouw vloer niet en de kras- en vlekbestendigheid zorgt ervoor dat ook bij frequent gebruik de vloer er als nieuw blijft uitzien. De natuurlijke look-and-feel van laminaat geeft jouw eetkamer een vleugje elegantie en maakt van deze ruimte een warme plek om heerlijke gezinsmomenten te beleven.

Gezin eet aan grote tafel terwijl hond over bruine vinylvloer loopt

Vinyl voor de eetkamer

  • Ongeëvenaarde schoonheid
  • Heerlijk stil
  • Innovatieve waterdichte technologie

Ga naar vinyl voor de eetkamer

Vinyl verandert jouw eetkamer in een plek waar alles mogelijk is. Deze waterdichte vloer kan elke vlek moeiteloos aan en leent zich dan ook uitstekend voor etentjes met familie of vrienden. Het zachte, stille oppervlak verhoogt het comfort en vermindert het lawaai, perfect voor onderonsjes met het gezin en ontspannen gesprekken. Met zijn prachtige dessins voegt vinyl schoonheid en elegantie toe aan de ruimte en creëert een uitnodigende sfeer voor het maken en delen van herinneringen.

Kat zit op vloerkleed onder tafel in eetkamer met bruine parketvloer

Parket voor de eetkamer

  • Authentieke schoonheid
  • Wood for Life
  • Waterdicht hout

Ga naar parket voor de eetkamer

Parket, met zijn authentieke schoonheid, hult jouw eetkamer in tijdloze elegantie en tilt elke maaltijd en samenkomst naar een hoger niveau. De Wood for Life-technologie zorgt ervoor dat jouw vloer bestand is tegen vlekken en krassen die nu eenmaal deel uitmaken van het dagelijkse leven. En vooral de collecties Cala, Amato en Cascada bieden een waterdichte bescherming. Dus geen paniek als je toch wat wijn morst. Met deze eigenschappen blijft jouw parket mooi en praktisch en wordt jouw eetkamer een heerlijke plek voor onvergetelijke momenten met familie en vrienden.