Go to content Go to search

De perfecte vloer
voor elke kamer

Een Quick-Step-vloer voor iedere kamer

Quick-Step vloeren zijn extreem veelzijdig, waardoor je ze in het hele huis kunt gebruiken. En dankzij het uitgebreide assortiment aan ontwerpen en stijlen - van klassiek tot trendy - kan het bijna niet anders dan dat er een Quick-Step vloer is voor elke kamer in je huis.

Badkamervloeren

Je badkamer is de plaats waar je helemaal tot rust kan komen — en ook waar de kinderen gieren en plonzen in de badkuip. Je neemt er een verkwikkende douche nadat je intensief hebt gesport en werpt er nog een blik in de spiegel om te zien of je outfit helemaal in orde is voor je de deur uitgaat. Het spreekt voor zich dat je voor je badkamer een vloer wilt die waterbestendig en onderhoudsvriendelijk is.

Ontdek meer

Keukenvloeren

Je keuken is het kloppende hart van je huis, bruisend van bedrijvigheid. Aangezien de keuken het epicentrum van je drukke leven is, verdient deze ruimte vloerbekleding die alle activiteit aankan.

Ontdek meer

Woonkamervloeren

Schop je schoenen uit, laat je gezellig op de sofa zakken en relax terwijl de rest van het huis gonst van bedrijvigheid. Je woonkamer is waar ontspanning en activiteit elkaar ontmoeten. Daarom spreekt het voor zich dat er een vloer nodig is die alle aspecten van je gezinsleven aankan.

Ontdek meer

Halvloeren

Een snelle blik die nauwelijks drie of vier seconden duurt. Veel meer hebben je gasten niet nodig om zich een mening te vormen over je gezellige huis. Je hal is met andere woorden de perfecte plaats om een geweldige eerste indruk na te laten.

Ontdek meer

Slaapkamervloeren

Hier maak je het extra knus om zachtjes weg te dromen en doe je daarna je uiterste om de wekker te negeren: de slaapkamer is de plaats waar comfort het allerbelangrijkst is. Naast een warm bed en een zacht hoofdkussen verdien je natuurlijk ook de perfecte vloerbekleding voor je slaapkamer.

Ontdek meer

Eetkamervloeren

Een elegant etentje bij kaarslicht. Een exquise diner. Of waarom geen avond met een origineel thema ... Er is iets waarmee je dat volmaakte etentje een stevige duw in de rug kunt geven en dat is de vloerbekleding van je eetkamer.

Ontdek meer

Thuiskantoorvloeren

In je persoonlijke werkruimte thuis zul je veel tijd doorbrengen. Je bent dus op zoek naar iets met een professionele uitstraling die laat zien dat je het meent. Een eeuwig dilemma?

Ontdek meer

Kinderkamervloeren

Wil je echt het perfecte plekje creëren waar je kleine hartendief kan slapen, rondkruipen en spelen? Een knus bedje, leuke posters aan de muren, de warme gloed van een nachtlampje, een donzig zachte speelmat op de vloer ... Alleen het beste is goed genoeg voor jouw baby. Tijd om vloerbekleding te kiezen die aan alle eisen voldoet!

Ontdek meer