Go to content Go to search

SLAAPKAMERVLOEREN

De perfecte vloer voor je slaapkamer

Hier maak je het extra knus om zachtjes weg te dromen en doe je daarna je uiterste om de wekker te negeren: de slaapkamer is de plaats waar comfort het allerbelangrijkst is. Naast een warm bed en een zacht hoofdkussen verdien je natuurlijk ook de perfecte vloerbekleding voor je slaapkamer.

Zachte en warme slaapkamervloeren

Om zoveel mogelijk schaapjes te tellen, zoek je het best naar vloerbekleding voor je slaapkamer die aan alle criteria op je lijstje voldoet. De knusse look and feel van hout om je slaapkamer om te toveren tot een oase van rust: check! Een zacht gevoel aan je voeten dat heerlijk is om mee te ontwaken: wederom check! En als dat nog niet genoeg was: de vloer is bovendien allergievriendelijk, waardoor iedereen thuis rustig en gezond kan slapen.Waarom je zal houden van Quick-Step in je slaapkamer:

Vloeren voor ieders smaak

Thuis breng je ongeveer een derde van de tijd in je slaapkamer door. Daarom spreekt het voor zich dat je een vloer wilt die een weerspiegeling is van je persoonlijke stijl. Ontdek authentieke ontwerpen en kleuren, vergelijk verschillende afwerkingen en texturen en kies om het even welke voeg, groef of andere passende accessoires. Tussen de laminaat-, hardhout- of vinylvloeren van Quick-Step vind je gegarandeerd een vloer die je slaapkamer omtovert tot de plek van je dromen.

Warm en zacht gevoel

Moeite om 's ochtends het bed uit te geraken? Kies dan een Quick-Step vloer voor je slaapkamer. In een wip ben je uit bed, al was het maar om dat zachte gevoel aan je voeten te ervaren. En met de juiste ondervloer kunnen Quick-Step vloeren gemakkelijk gecombineerd worden met vloerverwarming: wat kan een mens zich nog meer wensen voor een goede nachtrust?

Onderhoudsvriendelijk

Afgedichte oppervlaktes, antistatische voegen, waterbestendige coatings … Quick-Step vloeren hebben alles in huis om te voorkomen dat stof en vuil zich ophopen of om ervoor te zorgen dat jij in een mum van tijd je slaapkamer schoon krijgt. Daardoor zijn ze ook erg allergievriendelijk: je slaapt vaster dan ooit.

Geplaatst in een oogwenk

Dankzij de gepatenteerde Uniclic en Uniclic Multifit technologie van Quick-Step plaats je met een eenvoudige klik je slaapkamervloer als een ware vakman. Makkelijker kan haast niet, zelfs niet in de kleinste hoekjes van je slaapkamer. In geen tijd lig je in bed ...

Jarenlang zonder zorgen

De slijtvaste vloerbekleding van Quick-Step in laminaat, vinyl of hardhout is oerdegelijk. Om zeker te zijn dat je nog jarenlang je nachten in optimaal comfort kunt doorbrengen, biedt Quick-Step een garantie van 20 jaar tot levenslang aan op al zijn slaapkamervloeren.

Ontdek alle slaapkamervloeren

Laminaat, hout of vinyl: wat is de beste keuze?

De slaapkamer is een intieme ruimte waar we ons het meeste thuis in willen voelen. Een rustige of ontspannende sfeer is hier vaak belangrijk. De mogelijkheid om comfortabel blootsvoets rond te lopen is ook van belang in slaapkamers. Daarom lijkt tapijt ook de perfecte vloerkeuze. Maar tapijt is moeilijk te reinigen en kan lastig zijn voor mensen met allergieën, zeker als je rekening houdt met de lange tijdspannes die we vaak in deze kamers doorbrengen.

De beste keuze


Waarom?

  • Perfecte combinatie: geweldig gevoel, prachtig ontwerp
  • Veel mogelijkheden: brede waaier aan motieven, van hout en steen tot leder en nog veel meer
  • Tijdbesparend: eenvoudig te reinigen en te onderhouden
  • Plaatsingsvriendelijk: eenvoudig zelf te plaatsen

Get inspired

Quick-Step floors are extremely versatile, which means they can be used throughout the house. And thanks to the wide range of designs & styles - from classic to trendy - there is bound to be a Quick-Step floor for every room in the house.

Vind de beste slaapkamervloer: