Geniet van 10% korting op een ruim gamma vloeren én gratis thuislevering.
Geniet van 10% korting én gratis thuislevering.

Kwaliteitsvolle vinylvloeren, parketvloeren & laminaatvloeren

Verbouwplannen? Een nieuwe vloer voor je keuken of badkamer nodig? Welkom in de wereld van Quick-Step vloeren. Of je nu de voorkeur geeft aan luxueuze vinyltegels, de authenticiteit van echt parket of de praktische voordelen van een laminaatvloer, je vindt zeker een vloer die perfect bij jouw behoeften en stijl past. En dat is nog niet alles, want alle vloeren van Quick-Step kunnen eenvoudig geplaatst worden en zijn ontworpen om nog vele jaren prachtig te blijven...

Wat is de perfecte vloer voor je kamer?

Elke kamer in je huis is anders en stelt specifieke eisen aan je vloer. Dat maakt het soms moeilijk om uit alle mogelijkheden de meest geschikte vloer te kiezen.
Maar bij Quick-Step helpen we je graag op weg. Kies hieronder de kamer waarvoor je een nieuwe vloer zoekt en we leggen je graag haarfijn uit welke vloeren de beste keuze zijn voor jouw specifieke project.


Vind je droomvloer

Als je uit zoveel opties kunt kiezen, bestaat er zeker ook voor jouw woning een perfecte Quick-Step vloer. Planken of tegels, breed of smal, modern of traditioneel ... De keuze is aan jou!

Bekijk een 'Preview' >

Levering vloerstalen momenteel vertraagd

Door de uitbraak van COVID-19 (Coronavirus) en de voorzorgsmaatregelen die we nemen loopt de levering van vloerstalen momenteel vertraging op. Stalen die nu worden besteld zullen pas ten vroegste midden april worden geleverd. Onze excuses voor het ongemak.