Go to content Go to search

Vloeren voor je hal

De perfecte vloer
voor je hal

Een snelle blik die nauwelijks drie of vier seconden duurt. Veel meer hebben je gasten niet nodig om zich een mening te vormen over je gezellige huis. Je hal is met andere woorden de perfecte plaats om een geweldige eerste indruk na te laten. Een majestueuze trap, een moderne mezzanine, een enorm venster in een boogvormige wand: we hebben niet allemaal een inkomhal die groot genoeg is voor zo'n entree. Maar de vloer in je hal kan net zo imposant zijn!

Stijlvolle, functionele vloeren

De vloer in je hal moet natuurlijk eerst en vooral functioneel en erg goed bestand tegen slijtage en vocht zijn. Er komen immers constant mensen binnen die het buitenweer in huis brengen. Maar waarom zou je een duurzame vloer van topklasse leggen als niemand die kan zien? Als je echt indruk wilt maken, kies dan geen donkere tinten maar ga voor lichte kleuren en stijlvolle vloerdessins. Daarmee creëer je de uitstraling van een majestueuze inkomhal. Voor je het weet, heeft iedereen het over je vloer die zo'n indruk maakte zodra ze binnenstapten.Waarom je zal houden van Quick-Step in je hal

Een vloer die veel passage aankan

Bezoekers met drijfnatte schoenen of puntige hoge hakken, gasten die koffers meezeulen, handtassen laten vallen of scherpe, natte paraplu's meebrengen ... Je hal heeft soms met zware omstandigheden af te rekenen die je vloer vol krassen en vlekken kunnen achterlaten. Quick-Step maakt hiervoor echter de geknipte laminaat- en vinylvloeren. Met name dankzij de gepatenteerde Scratch Guard en Stain Guard technologie blijft je hal er steeds piekfijn uitzien.

Wist je trouwens dat Cascada de enige authentieke houten vloer is die waterdicht is? Ons Cascada-assortiment is perfect geschikt voor elke ruimte in je huis, inclusief keuken, hal en badkamer.

Weer en wind

Wind, regen, misschien zelfs sneeuw. Welk weer het ook is buiten, het komt vaak ook je hal binnen als mensen komen en gaan. Ben je bang dat je vloer het vocht niet aankan? Met 100 % waterbestendige vinylvloeren hoef je je daar alvast geen zorgen over te maken. Of wat dacht je van Quick-Steps Creo, MuseCaptureEligna, Classic, Impressive PatternsImpressive (Ultra) en Majestic laminaatvloeren met geavanceerde waterafstotende HydroSeal coating? In het vervolg tovert de regen misschien zelfs een glimlach op je gezicht!

Wijs vuil de deur

Je gasten komen aan. Je opent de deur. Tot je ontsteltenis merk je echter op dat de hal het enige plekje in huis is dat je bent vergeten te vegen. Herken je jezelf hierin? Met vloerbekleding van Quick-Step krijg je echter de vloer van je hal in een mum van tijd klaar om gasten te ontvangen. Afgedichte vloeroppervlakken en antistatische voegen zijn slechts twee van de schoonmaaktrucs die Quick-Step voor je in petto heeft. Ideaal voor wat last minute noodkarweitjes.

Da's klasse 33

Wanhoop niet: ook als je hal of entree het buitengewoon zwaar te verduren krijgt, is het niet nodig om je verwachtingen voor het vinden van de laminaatvloer van je dromen zomaar te laten varen. Zo kan laminaat van Quick-Step bijvoorbeeld gebruikt worden in tal van verschillende omgevingen en omstandigheden. Het is zelfs verkrijgbaar in klasse 33 voor zwaar commercieel gebruik. De perfecte manier om de best mogelijke leef- of werkomstandigheden te creëren voor jou en voor je vloer.

Ontdek alle halvloeren

Laminaat, hout of vinyl: wat is de beste keuze?

Over druk gesproken – vloeren in de hal moeten niet alleen zwaar gebruik en sneeuw, regen of vuil het hoofd bieden, ze moeten ook nog eens een geweldige eerste indruk maken op gasten en bezoekers. Bij voorkeur beperken ze ook het lawaai en gedreun van veel schoenen op de vloer op één plaats tot een minimum. Als je gasten hun schoenen echter moeten uitdoen, moeten halvloeren uitnodigend aanvoelen voor blote voeten of voeten in sokken of slippers.

De beste keuze

Waarom?

  • Ideaal voor intensief verkeer: bestand tegen vocht, vuil en krassen
  • Tijdbesparend: eenvoudig te reinigen en te onderhouden
  • Duurzaam: garantie van 20 jaar tot levenslang
  • Plaatsingsvriendelijk: eenvoudig zelf te plaatsen
  • Gezellig: warm en zacht om te begaan<

Laat je inspireren

Quick-Step-vloeren zijn extreem veelzijdig, waardoor je ze in het hele huis kunt toepassen. En dankzij de ruime keuze aan uitvoeringen en stijlen - van klassiek tot trendy - is er altijd wel een Quick-Step vloer voor elke kamer in huis.

Vind je favoriete halvloer: