Go to content Go to search

CAPTURE

Verfijnd tot in de kleinste details

Capture: de meest realistische, verfijnde planken

Capture is een combinatie van natuurlijke schoonheid met het comfort van laminaat. Geniet van de realistische look & feel van hout in elke noot, barst, nerf en groef van je vloer. Deze laminaatcollectie is nauwelijks te onderscheiden van echt hout.

Waarom je van Capture zult houden

 • Verfijnde dessins met authentieke structuren

  Zo heb je laminaat nog nooit ervaren: de kleur en structuur lopen door tot in de groeven en houtbloemen, waardoor je Capture nauwelijks van echt hout kan onderscheiden.
  Zo heb je laminaat nog nooit ervaren: de kleur en structuur lopen door tot in de groeven en houtbloemen, waardoor je Capture nauwelijks van echt hout kunt onderscheiden.
 • 100% waterdicht

  Rust je keuken, badkamer of hal uit met Capture. Dankzij de innovatieve "HydroSeal"-coating krijgen vloeistoffen geen schijn van kans.
  Rust je keuken, badkamer of hal uit met Capture. Dankzij de innovatieve HydroSeal-coating krijgen vloeistoffen geen schijn van kans.
 • Kras- & vlekbestendig

  Ga voor een zorgeloos leven. Capture is onderhoudsvriendelijk en uitzonderlijk krasbestendig. Je vloer zal er nog vele jaren spik en span uitzien.
  Ga voor een zorgeloos leven. Capture is onderhoudsvriendelijk en uitzonderlijk krasbestendig. Je vloer zal er nog vele jaren spik en span uitzien.

Capture

Capture is onze meest verfijnde en waterdichte laminaatvloer, die de variaties van de natuur perfect weerspiegelt. Door de ongeëvenaarde aandacht voor details valt deze laminaatvloer niet te onderscheiden van echt hout.

De weg naar Capture

De natuur is altijd de belangrijkste inspiratiebron geweest voor Quick-Step.
Ontdek hoe onze designers ideeën omzetten in realistische vloeren met diepe oppervlaktestructuren,
kleurcontrasten en variaties die doorlopen tot in de groeven.