Go to content Go to search

Je kan je samples of vloer bestellen in onze webshop en kiezen voor levering bij je thuis.
Voor sommige collecties kunnen de levertijden wel langer zijn dan normaal.

Je kan je samples of vloer bestellen in onze webshop en kiezen voor levering bij je thuis.
Voor sommige collecties kunnen de levertijden wel langer zijn dan normaal.

Quick-Step Huis Gemaakt badkamer

Binnenkijken in de badkamers van Huis Gemaakt

Gezien op VTM

Deelnemers verkiezen waterbestendige Muse-laminaat

Met het afwerken van de badkamers zetten de koppels van het VTM-programma Huis Gemaakt opnieuw een grote stap in hun indrukwekkende renovatieproject. Benieuwd welke Quick-Step-vloeren de duo’s uitkozen voor hun droombadkamer? Lees dan zeker verder.

Voor heel wat mensen is de badkamer een echte blikvanger waarin ze hun creativiteit helemaal kwijt kunnen. Ook de koppels van Huis Gemaakt dachten er zo over en lieten zich helemaal gaan om de perfecte mix te creëren van comfort, stijl en persoonlijkheid. Met de steentegelvloeren van de Quick-Step Muse-collectie kozen ze alle drie voor de natuurlijke look van steen.

De Muse-laminaatcollectie bestaat uit drie blauwsteen-, zes beton- en twee leisteendesigns. Een bijzonder divers spectrum aan stijlen dus, met voor ieder wat wils. Wat de badkamervloeren in Antwerpen, Beringen en Boortmeerbeek wel gemeen hebben is hun 100% waterbestendigheid — een essentiële factor in elke badkamer.

De ideale vloer voor in je nieuwe badkamer? Met onze FloorExplorer kom je heel eenvoudig te weten welke vloer bij jouw persoonlijke stijl en criteria past.

 

Probeer de FloorExplorer uit

Frisse betonlook in Antwerpen

In de Koekenstad kiezen Cedric en Anaïs voor een lichte Botanische Beton (MUS5494) laminaat. Deze frisse steentegelvloer met subtiele kleurendetails geeft een bijzondere dynamiek aan de ruimte. In combinatie met de groene tegels aan de muur, de kiezelstenen rond het bad, de vele planten en het gebruikte hout creëert de vloer een levendige, natuurlijke sfeer.

Dankzij de Scratch Guard-technologie en 100% waterbestendigheid is het een ideale badkamervloer: krassen en vochtproblemen maken geen schijn van kans en schoonmaken is supereenvoudig. Ook belangrijk: met het handige Uniclic-systeem krijg je bij de plaatsing zeker geen koude douche.

Quick-Step Huis Gemaakt badkamer
#Loading#

Leisteen in Limburg

In Limburg gingen Eline en Younes aan de slag met de donkerdere Muse Grijze Leisteen (MUS5493) laminaat. Het leisteenpatroon brengt variatie en diepgang in de badkamer en past uitstekend bij de andere steensoorten die het koppel er gebruikte: kleurrijke oosterse tegels in de douche en een marmeren gootsteen.

Een heel andere look dan in Antwerpen dus, maar wel met dezelfde belangrijke voordelen: helemaal waterproof, krasbestendig en in een mum van tijd in elkaar te klikken. Bovendien voelt deze laminaatvloer heerlijk warm aan de voeten, in tegenstelling tot het koele oppervlak van echte leisteen.

Quick-Step Huis Gemaakt badkamer
#Loading#

Terracotta look in Boortmeerbeek

Alexia en Emiel kiezen voor hun huis in Boortmeerbeek voor het warme gevoel van Muse Terracotta (MUS5490), een laminaatvloer die meteen een intieme sfeer creëert. De roodbruine tinten van de vloer smelten mooi samen met het donkere hout dat het koppel gebruikte voor de badkamermeubels.

Ook Alexia en Emiel wilden een badkamervloer die perfect bestand is tegen vocht. Dankzij de Hydroseal-technologie van de Quick-Step Muse-collectie hoeven ze zich daar alvast geen zorgen over te maken.

Quick-Step Huis Gemaakt Badkamer
#Loading#

Plan je zelf een renovatie en wil je weten welke vloer het best in jouw kamer past?
Gebruik dan de FloorExplorer!

Probeer de Floorexplorer uit

Gerelateerde stories