Go to content Go to search
Quick-Step Huis Gemaakt keuken

Quick-Step-vloeren toveren charme in de keukens van Huis Gemaakt

Gezien op VTM

Quick-Step kleurt de keukenvloeren van Huis Gemaakt

Elke week zitten we massaal aan de buis gekluisterd voor ‘Huis Gemaakt’, het renovatieavontuur op VTM waarin duo’s strijden om de sleutels van hun nieuwe stek. Voor hun keukenvloeren gingen de drie overgebleven koppels opnieuw aan de slag met topmateriaal van Quick-Step, en dat levert toffe resultaten op. Kijk je mee?

De keuken is het hart van de woning en dat hebben ook de duo’s van ‘Huis Gemaakt’ helemaal begrepen. Tijdens het koken mors je al eens en kan er rotzooi op de grond belanden. Voor de vloer heb je dus materiaal nodig dat tegen een stootje kan en makkelijk te onderhouden valt. In ons gevarieerde aanbod vonden de koppels degelijke kwaliteit die tegelijk aan hun persoonlijke smaak beantwoordde.

Zelf nog op zoek naar de juiste vloer om lekker op te kokkerellen? Onze FloorExplorer vertelt je welke vloer bij jouw persoonlijke stijl en vereisten past.

 

Probeer de FloorExplorer uit

Antwerpen

Cedric en Anaïs verloren hun hart aan de prachtige uitstraling van Geborstelde Eik Warm Natuur (SIG4762). Een topper voor in de keuken, met z’n levendige textuur en warme houtlook. Door deze te combineren met diverse groentinten smokkelde het duo een streepje natuur in hun ruimte binnen.

En dit karaktervolle, elegante plaatje is niet alleen mooi om naar te kijken: Geborstelde Eik Warm Natuur is ook nog eens 100% waterbestendig én stevig bestand tegen krassen. Ook wie geen keukenprins(es) is, kan dus volop in de potten en pannen roeren zonder zorgen over vlekken op de vloer.

Huis Gemaakt Quick-Step keuken
#Loading#

Beringen

Eline en Younes waren dan weer helemaal verkocht aan Botanisch Beige (AVMP40236), een lichte vloer die een gevoel van ruimte creëert. Ideaal in combinatie met de rijke lichtinval in hun keuken. Met zo’n smaakvolle look zou je bijna van de vloer willen eten.

Een andere stijl dan in Antwerpen, maar met dezelfde voordelen: de vloer is waterproof en compleet beschermd tegen krassen, vlekken, vuil en slijtplekken. Begin maar met dat driegangendiner!

Quick-Step Huis Gemaakt Keuken
#Loading#

Boortmeerbeek

Alexia en Emiel, die in Boortmeerbeek de handen uit de mouwen steken, kozen tot slot voor klassieke Kalksteen laminaat (MUS5486) in hun keuken. Deze vloer combineert het uitizicht van een zachte kalksteen en de onderhoudsvoordelen van laminaat. Een perfecte stijl voor in de keuken.

Kalksteen laminaat is bovendien voorzien op een snelle schoonmaakbeurt. Dankzij z’n vocht- en krasbestendigheid biedt het de ideale ondergrond voor het klaarmaken van de meest heerlijke maaltijden.

Huis Gemaakt Boortmeerbeek Keuken
#Loading#

Ben jij zelf nog op zoek naar de juiste ondergrond om lekkernijen op klaar te maken?
Ga met onze FloorExplorer op zoek naar de vloer die in je keuken past.

 

Probeer de FloorExplorer uit

Gerelateerde stories