Luxevinylvloeren met warme, natuurlijke dessins

Quick-Step luxevinylvloeren zijn niet alleen prettig om op te lopen: ze zijn ook een streling voor het oog. Dat komt omdat de ontwerpers bij Quick-Step de vinger aan de pols houden van de nieuwste trends in architectuur, mode en interieurontwerp om tijdloze klassiekers te creëren. En dankzij geavanceerde productietechnologieën vertonen de vinylvloeren een ongeëvenaard niveau van realisme. Natuurlijk hout of steen? Er is een luxevinylontwerp voor elk interieur.

Vandaag trendy, morgen een klassieker

De ontwerpers van Quick-Step vinylvloeren halen hun inspiratie uit verschillende bronnen: van grensverleggende architectuur en de nieuwste trends in interieurontwerp en mode tot populaire blogs, hippe steden en opkomende kunstenaars. Zo merken ze nieuwe trends op, lang voordat ze mainstream worden, en kunnen ze hype van tijdloosheid onderscheiden. Het resultaat? De luxevinylvloeren van Quick-Step zijn de trendsetters van vandaag en de tijdloze klassiekers van morgen.

Het zit 'm in de details

Dag na dag werken de ontwerpers hard om unieke vloeren te creëren met nieuwe en spannende combinaties van texturen en materialen, kleuren en dessins. Aan echt alle details wordt aandacht besteed tijdens dit proces: van structuur en afmetingen tot kleur, balans en voeg.

Uniek en authentiek uitzicht

Quick-Step luxevinylvloeren bestaan in een uiterst gevarieerd palet van kleuren en dessins, elk met een uniek en authentiek uitzicht: van levensechte details tot verbluffende structuren en fascinerende kleurvariaties. Dat unieke en authentieke uitzicht heeft je Quick-Step luxevinylvloer te danken aan de geavanceerde druktechniek die gebruikt wordt voor de dessinlaag. En dankzij een assortiment perfect passende accessoires kan je je vloer er volkomen natuurlijk laten uitzien.

Realistische hout- en steendessins

Het authentieke uitzicht van hout of het aardse aura van natuursteen? Wat je ook verkiest, onze collecties vinylvloeren zijn ontworpen met het oog op maximaal realisme. De platen met v-groeven zorgen voor een authentiek plankeneffect en de diepe oppervlaktestructuren ademen natuurlijkheid ... En dankzij de unieke textuur en matte afwerking geven al onze collecties een nieuwe betekenis aan de term realisme voor vinylvloeren.

Verken alle vinylvloeren >

Top