Hoogwaardige vinylvloeren voor jaren plezier

Je vloer beschermen is onze specialiteit bij Quick-Step. Door al onze energie, know-how en toewijding te bundelen, kunnen we je een Livyn luxevinylvloer bieden met minstens 20 jaar garantie. Zo wordt kwaliteit voor ons de basis van elke vinyl vloer die we maken.

Sterk en duurzaam

Een duurzame bovenlaag en een ultrabeschermende polyurethaancoating: dat zijn de hoofdbestanddelen van al onze Livyn luxevinylvloeren. Het zijn twee cruciale eigenschappen die onze vinylvloeren perfect geschikt maken voor intensief gebruikte kamers en ruimtes als een woonkamer, keuken of hal.

100 % waterbestendig

Livyn luxevinylvloeren zijn gemaakt uit hoogwaardige synthetische materialen. Daardoor zijn ze 100 % waterbestendig. En dat maakt hen natuurlijk de perfecte keuze voor je badkamer of keuken.

Robuust kliksysteem

Quick-Step vinylvloeren zijn makkelijk te plaatsen dankzij het gepatenteerde, wereldberoemde 'Uniclic Multifit' for Livyn kliksysteem. Met dit plaatsingssysteem kan je je Livyn vloer niet alleen in een oogwenk leggen, het is ook veel steviger dan alle andere systemen op de markt.

Stil … en lekker zacht

De materialen die we gebruiken om je vinyl vloer te maken zijn volledig geoptimaliseerd voor dagelijks gebruik. Daarom dempt je Livyn vloer niet alleen het geluid van voetstappen maar voelt hij ook comfortabel aan, wat er op lopen heel aangenaam maakt.

Grondig getest

Vinylvloeren van de allerhoogste kwaliteit garanderen … dat doe je niet zomaar! In ons Quick-Step onderzoekscentrum voeren we nauwgezet technische tests uit om te zien of onze vloeren aan de strengste kwaliteitseisen voldoen. Alleen een vloer die de test in allerlei omstandigheden doorstaat, komt bij je thuis te liggen.

Top