Go to content Go to search
Quick-Step Vinyl floors

Een vinylvloer kopen

Een vinylvloer kopen: hoe & waar?

Je wilt genieten van de look van natuurlijk hout of steen en tegelijk van comfort, zachtheid, veerkracht en geluidsdemping? Vinyl is een mooie, duurzame en watervaste vloer die in alle ruimtes kan worden geplaatst, ook in keukens en badkamers. Maar waar koop je je gloednieuwe vinylvloer het best?

Aankoop bij een Quick-Step-dealer in jouw buurt

Je bent overtuigd van de voordelen van een vinylvloer maar je weet niet zeker welke het best bij jou interieur past? Of misschien heb je nog andere vragen die je graag beantwoord zag? We stellen je voor om raad te vragen aan je lokale Quick-Step-dealer. Zij zullen je helpen bij het kiezen de perfecte vinylvloer, en de accessoires die je eventueel nodig hebt, zoals een ondervloer of plinten. Als de plaatsing complexer is of als je de vloer liever niet zelf plaatst, dan kunnen zij je daarbij helpen.

 

Zoek een dealer bij jou in de buurt

 

Quick-Step Laminate floors
#Loading#

Aankoop via de officiële Quick-Step webshop

Je hebt de perfecte luxueuze vinylvloer gekozen en je kunt niet wachten om hem thuis te plaatsen? De Quick-Step webshop is de eenvoudigste, snelste en meest geschikte manier om je vinylvloer aan te kopen. Blader gewoon door de e-shop tot je de vinylvloer vindt die je wilt en bestel hem vanuit je comfortabele zetel. Hij zal aan je deur geleverd worden. Voor diegenen die een dergelijke belangrijke beslissing liever niet online nemen, bieden we ook een sampledienst aan. Zo ben je zeker dat je vinylvloer bij je interieur past voordat je hem aankoopt.

 

Ontdek alle Quick-Step Vinylvloeren

Quick-Step Laminate floors
#Loading#

Neem deze 5 punten in overweging voordat je een vinylvloer koopt

Alvorens een vinylvloer aan te kopen, zul je moeten nagaan of de vloer voldoet aan je behoeften. Dit zul je onder meer in overweging moeten nemen:

  • Budget: je hebt je zinnen gezet op een authentieke houten vloer maar je hebt het budget niet voor een echte houten vloer? Moderne vinylvloeren combineren een natuurlijke look met comfort. Ze zijn dus het perfecte alternatief.

  • Plaatsingsmethode: Quick-Step vinyl is eenvoudig zelf te plaatsen, dankzij het Uniclic-systeem. Rigid Vinyl kan zelfs op een bestaande vloer geplaatst worden. Dat maakt het ideaal voor renovaties.

  • Onderhoud: vinyl vraagt veel minder onderhoud dan een echte houten vloer. Gewoon stofzuigen en reinigen met een vochtige dweil volstaan!

  • Duurzaamheid: Quick-Step vinylvloeren zijn kras-, vlek- en waterbestendig. Daarom zijn onze vinylvloeren de perfecte keuze voor plaatsen die veelvuldig worden blootgesteld aan water of andere vloeistoffen, zoals de keuken of de badkamer.

  • Milieu: onze vloeren zijn niet alleen geïnspireerd op de natuur, we stellen ook alles in het werk om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Zo optimaliseren we de inkoop van onze materialen, houden we onze afvalberg zo klein mogelijk, en investeren we fors in recycling.

 

Ontdek all Quick-Step Vinylvloeren

 


 

Gerelateerde stories