Go to content Go to search
Quick-Step Laminate floors

Een vloer met houtlook voor een uitzonderlijke woning

Laminaat vs Vinyl

Een houtachtige vloer is de kers op de taart voor je woning. Zijn charme en warmte is onmiskenbaar. Maar wat moet je kiezen: het raffinement van eikenhout of het rustieke karakter van kastanjehout? Laminaat of vinyl? De mogelijkheden zijn eindeloos. Gelukkig zijn wij’ hier om te helpen! Ontdek alle varianten en kwaliteiten van verschillende houtachtige vloeren om een pareltje te maken van je woning.

Laminaatvloeren – ongeëvenaarde authenticiteit

Dankzij laminaat met houtlook kun je rekenen op een ongeëvenaard realiteitsgevoel. Het geheim hierachter? Het’ zit 'm in de details. Een geborstelde behandeling creëert bijvoorbeeld een authentiek houteffect, terwijl een met de hand geschraapte oppervlaktebehandeling de oorspronkelijke structuur van het hout’ bewaart.

Met laminaatvloeren hoef je niet’ te kiezen tussen een authentieke houtlook en een uitstekende kras- en vlekbestendigheid. Hoewel wij ervoor zorgen dat je houtlaminaat 100% waterbestendig is, blijft de keuze tussen een klassieke of een moderne look echter volledig aan jou.

Een Quick-Step-vloer plaatsen is een zorgeloos proces. Met ons superhandige Uniclic (Multifit)-kliksysteem realiseer je in een handomdraai een perfecte plaatsing. Op zoek naar een ervaren vakman? Doe een beroep op de diensten van een gekwalificeerde Master Installer en je kan achterover gaan leunen.

Ons advies

Ga je voor houtlaminaat, maar weet je nog niet precies welke kleur of soort je moet kiezen? Hier’ vind je wat inspiratie voor je droominterieur: Witte eik laminaat is niet alleen een symbool van kracht en verfijning, maar in combinatie met donkere meubelen creëer je moeiteloos een tijdloze uitstraling.

 

Vind je houtachtige laminaatvloer

 

Quick-Step Laminate floors
#Loading#
Quick-Step Laminate floors
#Loading#

Vinylvloeren – voor maximaal comfort

Met een vinyl vloer met houtlook beschik je over het beste van twee werelden: verleidelijke houtpatronen met maximaal comfort. En voor de creatieve geest stellen wij onze vloertegels met houtlook en complexe mozaïek voor.

Ga je voor een luxueuze badkamer met houtachtige vloer? Onze waterbestendige vinylvloeren zorgen ervoor dat vocht geen kans krijgt. Zelfs krassen en vlekken zijn geen partij voor onze vloertegels met houtlook, die uitgerust zijn met onze Scratch and Stain Guard-technologie.

Van Witte eik tot Sneeuw den, wij garanderen je 100% zachtheid met een authentieke houtlook. Geef je de voorkeur aan sterkte boven zachtheid? Bekijk zeker eens onze Alpha Vinyl-collectie.

 

Ontdek onze vinylvloeren in houtstijl

 

Houtachtige wandtegels – voor een opvallend interieur

We hebben het altijd over het vinden van de perfecte vloer, maar hout kan ook een blikvanger zijn op je muren! Gebruik verschillende houtstijlen om een unieke interieursfeer te creëren, of houd het puur met één houtsoort. Met onze houtachtige wandtegels zijn er eindeloos veel combinaties mogelijk.

Vinyl wandtegels zijn er in verschillende kleuren en patronen. Het formaat en de vorm zijn volledig aanpasbaar aan je woning, want onze tegels zijn uitzonderlijk dun, gemakkelijk te snijden en overigens geschikt voor elk type ondervloer.

Als je je keuken wilt opluisteren met een opvallende wand, zijn onze houtachtige wandtegels gemakkelijk te onderhouden: ze zijn bovendien water-, kras- en vlekbestendig.

 

Laat je inspireren door onze houtachtige wandtegels

Gerelateerde stories

warme capture laminaat in de slaapkamer

Quick-Step-vloeren stralen in Huis Gemaakt Seizoen 3

In het derde seizoen van het succesvolle renovatieprogramma Huis Gemaakt bij VTM en op VTM GO zijn we als officiële partner opnieuw vol verwachting. Benieuwd welke vloeren de klussende koppels kiezen voor hun panden tijdens de ultieme renovatietest?

#laminaat #vinyl #inspiratie