Go to content Go to search

Bezwijk nu voor onze Illume-vinyl-terrazzotegels! Ben je er klaar voor?

Ga voor de pracht van terrazzo in je woning

Trendy en toch tijdloos, maar vooral ongelooflijk veelzijdig – dat is de essentie van terrazzo. De nieuwe Illume-collectie van vinyl-terrazzotegels combineert alle voordelen van ons Vinyl Flex-assortiment met een van de allernieuwste interieurtrends van vandaag, en voegt comfort en terrazzo-chic toe aan al je leefruimtes. Als extra bonus kun je onze top tips raadplegen om je te helpen bij het plannen van je nieuwe terrazzo-interieur.
Meer informatie over de Illume-collectie

Wat is terrazzo?

Een luxueus gepolijst composiet van natuurlijke materialen waarin marmer, graniet of glasstukjes verwerkt zijn. Deze populaire Italiaanse gespikkelde stenen vloerafwerking is tegenwoordig overal te vinden. Terrazzo is sterk en ultra-stijlvol, en bovendien verkrijgbaar in een onuitputtelijke waaier aan kleuren. De vloer biedt levendigheid, textuur en een uniek karakter aan elke ruimte – geen wonder dat ontwerpers er dol op zijn!

Illume-terrazzo heeft het allemaal in huis

Je zult er zeker ook van houden! Praktisch, multifunctioneel, slijtvast en toch zeer onderhoudsvriendelijk ... Illume-terrazzovloeren voldoen zeker aan al je wensen. Bovendien zijn ze niet alleen kras- en vlekbestendig, maar ook uiterst gemakkelijk te plaatsen en te onderhouden, dankzij ons gepatenteerde Uniclic-systeem. Dankzij hun gespikkelde dessin, ogen zelfs vloeren die iets minder proper zijn toch prachtig. Een extra bonus!

#Loading#

De Illume-terrazzotegels voelen zachter en warmer aan onder de voeten dan stenen tegels, en zijn zeer geschikt voor vloerverwarming. Onze nieuwe dessins Oesterbeton en Kiezelbeton zijn gemaakt in zachte, neutrale tinten, en bevatten schelpen en kleine steentjes. Ze zijn zowel subtiel als tijdloos. Voor een werkelijk unieke maar moderne uitstraling is zelfs een accentmuur van Illume-terrazzo niet ondenkbaar.

#Loading#

Raadpleeg onze terrazzo-interieurtips

Benieuwd wat goed bij terrazzo past? Dit zijn onze vijf top tips voor Illume-terrazzo:

  1. Je Illume-terrazzovloer staat garant voor warme kleuren en tinten om interessante ruimtes en contrasten te creëren.

  2. Mix en match je vloer met andere organische materialen om een overload aan terrazzo te vermijden. Ga bijvoorbeeld voor natuurlijk hout of kaphout, dat mooi oogt in combinatie met de zachte, neutrale tinten van zowel Oesterbeton als Kiezelbeton.

  3. Breng contrast aan. Compenseer je terrazzovloer, bijvoorbeeld, met een houten aanrechtblad in je keuken. Je zou zelfs een terrazzo-spatwand achter je gootsteen kunnen creëren om het geheel echt af te maken.

  4. Creëer een sprekend effect in je badkamer met terrazzo door een gevoel van ruimte te scheppen en te contrasteren met effen muren en keramische tegels.

  5. In combinatie met geborsteld metaal, zilver of goud komt de natuurlijke look van Illume-terrazzotegels volledig tot zijn recht.

 

Zoek je naar de perfecte samenhang tussen tijdloze elegantie en hedendaagse functionaliteit?

Laat je inspireren door Illume

#Loading#

Gerelateerde stories

Retro: de nieuwe trend in woningrenovatie

Je huis aan het renoveren? Retro is dé trend van het moment! Met een paar tips en een beetje hulp van Alpha Vinyl bekom je in een handomdraai precies de afwerking en vloer die je voor ogen had.

#vinyl #inspiratie