Geniet van 10% korting op een ruim gamma aan laminaat- en vinylvloeren.
Geniet van 10% korting op een ruim gamma aan laminaat- en vinylvloeren.

Wij begeleiden je naar je perfecte vloer

Het kan soms lastig zijn om uit het uitgebreide aanbod aan mogelijkheden een vloer te vinden die perfect bij je wensen aansluit en binnen je budget past. Maar geen zorgen… We hebben eenvoudige online tools ontwikkeld die de zoektocht naar de perfecte vloer vereenvoudigen… en je helpen die ideale vloer te vinden. Ben je er klaar voor?

ONTDEK

Vind je favoriete vloer

Start de FloorExplorer

Overweldigd door de vele mogelijkheden en niet zeker welke vloeren geschikt voor je zijn? Met de FloorExplorer tonen we je in slechts enkele stappen een selectie van vloeren die aan je persoonlijke behoeften en stijl zullen beantwoorden. Ontdek het hier!

BEKIJK

Een levensecht voorbeeld bekijken

Probeer de RoomViewer

Kun je je moeilijk inbeelden hoe je interieur er zou uitzien met een gloednieuwe vloer? Geen paniek! Met de RoomViewer kun je gewoon elke vloer in je eigen interieur bekijken om je te helpen de juiste keuze te maken. Probeer het gewoon zelf!

BEREKEN

Naast elkaar vergelijken

Ontvang een gedetailleerde offerte

Benieuwd hoeveel je vloerproject exact zal kosten? Met onze projecttool kun je onmiddellijk de reële prijs van je nieuwe vloer berekenen, inclusief alle extra's en volledig vrijblijvend. Klaar om het  te proberen?