Go to content Go to search
Quick-Step installateur

Quick-Step Master Installer

Haal een expert in huis

Hoewel je een Quick-Step-vloer gemakkelijk zelf kan plaatsen, kiezen toch steeds meer mensen voor professionele plaatsing door een erkende Quick-Step-installateur. Deze ‘Master Installers’ worden opgeleid in de Quick-Step Academy, een exclusief trainingscenter in Wielsbeke. Wie met een erkende Master Installer in zee gaat, haalt dan ook een topexpert in huis.

Waarom kiezen voor een erkende Master Installer?

Master Installers...

  • weten perfect welke voorbereiding van de ondergrond er nodig is en welke ondervloer zorgt voor het beste eindresultaat;
  • geven advies over de juiste legrichting, zo komt je vloer volledig tot zijn recht;
  • werken alles af tot in de puntjes: plinten, profielen en trappen worden zorgvulding geplaatst;
  • zijn experts met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding;
  • bieden een levenslange garantie op de installatie.

 

Over de Quick-Step Academy

De Quick-Step Academy in Wielsbeke werd ondergebracht in een historische locatie: de hoeve waar vlasboeren uit de streek destijds hun allereerste vezel- en vloerplanken produceerden. Ondertussen werd het pand omgebouwd tot een toonaangevend trainingscenter voor professionals binnen de wereld van vinyl-, laminaat- en parketvloeren.

Zowel verkopers als installateurs kunnen er een heel scala aan cursussen volgen om up-to-date te blijven met de nieuwste technieken en hun kennis te verruimen. Onze gespecialiseerde en hooggekwalificeerde trainers ontvangen ze graag in het grootste opleidingscentrum van de vloerensector.

Met een oppervlakte van ongeveer 370 m² telt de Quick-Step Academy naast een theorielokaal vooral verschillende praktijkzones waar diverse technische aspecten van het vloerleggen verduidelijkt en ingeoefend worden.