Go to content Go to search

Je kan je samples of vloer bestellen in onze webshop en kiezen voor levering bij je thuis.
Voor sommige collecties kunnen de levertijden wel langer zijn dan normaal.

Je kan je samples of vloer bestellen in onze webshop en kiezen voor levering bij je thuis.
Voor sommige collecties kunnen de levertijden wel langer zijn dan normaal.

Huis Gemaakt slaapkamer laminaat

In Huis Gemaakt brengt een Quick-Step-vloer rust in de slaapkamers

Gezien op VTM

Capture laminaat en Alpha Vinyl in de slaapkamers van Huis Gemaakt

Ook tijdens het tweede seizoen van de populaire renovatie-realityreeks op VTM kijken we als officiële partner extra nieuwsgierig naar het wel en wee van de klussende koppels. Bij de start van hun renovatieproject hebben de duo’s al meteen een belangrijke knoop door te hakken. Voor de slaapkamers kiezen vijf koppels Capture-laminaat dat nauwelijks verschilt van echt hout en één koppel het makkelijk te leggen Alpha Vinyl.

De strijd om de titel van Beste Verbouwduo ging met negen koppels van start, waar er nog zes van overblijven. Het strijdtoneel is verdeeld over drie locaties: Antwerpen, Beringen en Boortmeerbeek. De kandidaten halen al hun technisch inzicht, planningskills en creativiteit uit de kast om het huis van hun dromen te (ver)bouwen. Wie aan het einde van de rit de grootste meerwaarde op hun huis weet te creëren, krijgt definitief de sleutels.

In hun zoektocht naar de perfecte slaapkamervloer gaan de koppels niet over één nacht ijs. Deze vloer zet immers de toon voor de rest van de inrichting, moet lekker warm aanvoelen en een gevoel van rust uitstralen. Op welke vloer lieten ze een oogje vallen?

Zelf de ideale vloer voor jouw slaapkamer kiezen? Met de Quick-Step FloorExplorer vind je in 4 eenvoudige stappen de vloer die het best bij je past.

 

Probeer de FloorExplorer uit

Laminaat boven in Antwerpen

Lien en Melvin gaan voor een donkere laminaat

In de Koekenstad maken we kennis met Lien en Melvin. Zij kozen voor de donkere Capture ‘Notelaar Chic’ (SIG4761) laminaat – een vloer met een rijk, natuurlijk patroon en een luxueuze uitstraling. Bovendien zijn deze laminaatplanken, net als alle andere Quick-Step-vloeren, bijzonder makkelijk te installeren – een grote troef tijdens een intensief renovatieproject. Het koppel combineerde de donkerbruine vloer met veel wit in de rest van de strakke kamer, wat een krachtig contrast oplevert. Net als bij de andere vloeren uit de Capture-reeks is het verschil met echt hout bijna niet te zien.
Huis Gemaakt slaapkamer laminaat
#Loading#

Laminaat met realistische houtstructuren

Hun Antwerpse concurrenten Cedric en Anais gooiden het over een andere boeg met Capture ‘Geborstelde Eik Warm Natuur’ (SIG4762) . Deze lichte, karaktervolle laminaatvloer met realistische structuren en voelbare nerven past perfect bij hun klassieke slaapkamer.
Huis Gemaakt slaapkamer laminaat
#Loading#

Laminaat en Apha Vinyl in de Beringse slaapkamers

Stijlvolle laminaat voor Melanie en Didier

Melanie en Didier, die in het Limburgse Beringen de mouwen opstropen, verloren hun hart aan het stijlvolle Capture ‘Geborstelde Eik Natuur’ (SIG4763). Zij kozen in hun slaapkamer voor een sfeervol interieur waar de warmte van hout centraal staat. De subtiele imperfecties van deze laminaatvloer met eikdesign sluiten daar perfect op aan.

Huis Gemaakt slaapkamer laminaat
#Loading#

Alpha Vinyl ideaal voor renovaties

De tweede slaapkamer in Beringen werd met veel zorg ingericht door Eline en Younes. Het koppel begreep meteen dat Alpha Vinyl een ideale vloer voor renovaties is. Hun droomvloer? ‘Pure Eik Honing’ (AVMP40098), een zachte Alpha Vinyl die de speelse kinderkamer van het koppel in een warme sfeer onderdompelt.

Huis Gemaakt slaapkamer vinyl
#Loading#

Schaapjes tellen op laminaat in Boortmeerbeek

Laminaat zorgt voor een intieme slaapkamer

Voor het derde renovatieproject trekken we naar het Vlaams-Brabantse Boortmeerbeek, waar Ines en Sebastien de zolderruimte omtoverden tot een intieme slaapkamer met een frisse, eigentijdse look. Ze kozen voor het lichte laminaat Capture ‘Eik Beigevernist’ (SIG4750), een slimme keuze in combinatie met de authentieke steunbalken die de look van de ruimte bepalen.

Huis Gemaakt slaapkamer laminaat
#Loading#

Een warme uitstraling met laminaat

Onder hetzelfde dak geven ook Alexia en Emiel het beste van zichzelf. Het koppel ging aan de slag met Capture ‘Geborstelde Eik Natuur’ (SIG4763), een laminaatvloer met een uitgesproken natuurlijk karakter en warme uitstraling.
Huis Gemaakt slaapkamer laminaat
#Loading#

Plan je zelf een renovatie en wil je weten welke vloer het best in jouw kamer past?
Gebruik dan de FloorExplorer!

Probeer de FloorExplorer uit

Gerelateerde stories