Go to content Go to search

Je kan je samples of vloer bestellen in onze webshop en kiezen voor levering bij je thuis.
Voor sommige collecties kunnen de levertijden wel langer zijn dan normaal.

Je kan je samples of vloer bestellen in onze webshop en kiezen voor levering bij je thuis.
Voor sommige collecties kunnen de levertijden wel langer zijn dan normaal.

Huis Gemaakt woonkamer met laminaat

Woonkamers van Huis Gemaakt stralen dankzij nieuwe
Quick-Step-vloeren

Gezien op VTM

Welke laminaat- en vinylvloeren kozen de koppels?

Week na week zien de renovatiekoppels van het populaire VTM-programma Huis Gemaakt hun droom iets meer werkelijkheid worden. Wordt het huis dat ze momenteel met bloed, zweet en tranen renoveren ook daadwerkelijk hun thuis? Dat zal de jury uitmaken!

Na de slaapkamers is het deze week tijd voor de absolute blikvangers van de woningen: de woonkamers.
Meer dan welke ruimte ook vertegenwoordigt de woonkamer het hele interieurplaatje en bepaalt ze in grote mate de sfeer in huis. Maar ook factoren als duurzaamheid en onderhoudsgemak spelen een grote rol.

In de meest centrale kamer van het huis moet de vloer immers tegen een stootje kunnen. De renovatieduo’s stonden dus voor een erg belangrijke keuze. Op welke Quick-Step-vloer lieten ze hun oog vallen?

Ook op zoek naar de ideale vloer om je woonkamer een nieuwe look te geven? Gebruik de FloorExplorer om de perfecte Quick-Step-vloer voor jouw huis te vinden.

 

Probeer de FloorExplorer uit

Huis Gemaakt woonkamer met laminaat
#Loading#

Warm eikdesign in Antwerpen


In Antwerpen-Noord werken Cedric en Anaïs ijverig verder om hun rijhuis om te toveren tot een moderne en duurzame woning met een energieke vintage look. De vloer die ze daarvoor in gedachten hadden? De Geborstelde Eik Warm Natuur (SIG4762).

Deze stijlvolle laminaatvloer heeft een levendige textuur en een natuurlijke houtlook. Het tijdloze design van de vloer past perfect bij de persoonlijke smaak van Cedric en Anaïs en bij het karaktervolle pand. Dat bewees het koppel eerder al in hun erg geslaagde slaapkamer.

Quick-Step vinyl in de woonkamer van Huis Gemaakt
#Loading#

Beringen kleurt Botanisch Beige


Eline & Younes kozen in hun huis in Beringen voor de Botanisch Beige (AVMP40236) vinylvloer. Deze lichte vloer past mooi in hun ruimtelijke woonkamer en profiteert optimaal van de rijke lichtinval doorheen de grote ramen. Zoals de naam aangeeft heeft Botanisch Beige een erg natuurlijk karakter.

Die link met de natuur geeft de kamer nog meer warmte en zet de oranje kleur van de muren mooi in de verf. Net zoals de andere Quick-Step-vloeren in Huis Gemaakt, is deze vinylvloer trouwens waterbestendig en erg makkelijk te plaatsen dankzij het handige kliksysteem — een enorme plus tijdens een intensieve renovatie.

Laminaat in de woonkamer in Huis Gemaakt
#Loading#

Verfijnde houtlook in Boortmeerbeek


Over naar Vlaams-Brabant, waar Alexia en Emiel het overgebleven koppel vormen. Zij verloren tijdens het inrichten van de slaapkamer al hun hart aan de lichte Geborstelde Eik Natuur (SIG4763) laminaatvloer en blijven ook in de woonkamer hun hart trouw.

Het resultaat in een erg warme en sfeervolle ruimte met een mooie mix van licht en donker, waarin verschillende houtsoorten en groene tinten elkaar afwisselen. De luxueuze details in de inrichting geven de ruimte een knappe verfijnde toets.

Plan je zelf een renovatie en wil je weten welke vloer het best in jouw kamer past?
Gebruik dan de FloorExplorer!

Probeer de FloorExplorer uit

Gerelateerde stories