Go to content Go to search
Woonkamer met terracottavloer

MUSE-LAMINAAT VS.
TEGELS VAN NATUURSTEEN

Oogt als steen, voelt als thuis

Zijn laminaat- en steentegelvloeren met elkaar te vergelijken?

Vind je het moeilijk om te kiezen tussen natuurlijk ogende laminaatvloertegels met steeneffect en een echte stenen tegelvloer? Ze zien er allebei geweldig uit, maar misschien twijfel je nog welke het beste bij jouw stijl en woning past, en dan hebben we het nog niet over het allerbelangrijkste: je budget.

We kunnen je helpen om die beslissing gemakkelijker te maken door een overzicht te geven van de voor- en nadelen van onze Muse-laminaatvloeren in vergelijking met echte stenen tegels. Lees hieronder meer.

Vergelijking tussen Muse-laminaattegels en stenen tegels

 

 

Muse-laminaattegel

Natuursteentegel

Comfort

Voelt warmer aan onder je voeten Kan koud zijn onder je voeten

Plaatsing

Snelle en eenvoudige plaatsing met Uniclic, ons innovatief kliksysteem Plaatsing vraag meer tijd – ongelijke tegels, complex membraanproces, gebruik van mortel en voegspecie
Budget en garantie Budgetvriendelijk, levenslange garantie Prijzig, zeer duurzaam
Uitstraling Niet te onderscheiden van echte steen Natuursteen

Vloerverwarming

Compatibel, efficiënte warmtegeleiding

Compatibel, zeer efficiënte warmtegeleiding

Krasbestendigheid

Uitermate kras- en vlekbestendig

Afhankelijk van het specifieke materiaal: sommige natuursteensoorten zijn vrij gevoelig voor vlekken

Muse-laminaatvloeren, voor een veelvoud aan prachtige dessins

Hou je van de look van natuursteen? Dan zul je de Muse-collectie geweldig vinden! De meest realistische laminaatsteentegel die je ooit hebt gezien. De verfijnde details van de Muse-laminaatvloeren zorgen ervoor dat ze niet te onderscheiden zijn van echte steen, maar dan wel met de warmte en het comfort waarnaar je op zoek bent.

Onze Muse-laminaatvloeren zijn verkrijgbaar in natuurlijke, authentieke stijlen zoals sfeervolle kalksteen, koele leisteen en mediterrane terracotta, of ook nog onze fascinerende blauwsteen- en minimalistische kalkafwerkingen.

Met onze trendy botanische en grijze betonlaminaattegels geniet je alle voordelen van een prachtige betonnen vloer zonder rommel en geknoei – en met slechts een fractie van het werk! Met Uniclic, ons innovatief kliksysteem, is de plaatsing kinderspel. Zo heb je in een mum van tijd een mooie, nieuwe vloer.

Minimalistische keuken met een laminaatvloer met steentegeleffect
Minimalistische keuken met een laminaatvloer met steentegeleffect

Duurzaam en budgetvriendelijk

Keuken met grijze laminaatvloer met steentegeleffect

Morsen zonder zorgen

Rode wijn gemorst of spaghetti naast de tafel gevallen? Relax! In tegenstelling tot natuursteen zijn onze laminaattegelvloeren niet gevoelig voor vlekken. Dat is een hele geruststelling als je je oog hebt laten vallen op neutrale, esthetisch vormgegeven dessins. En het is leuk om te weten dat er geen extra, tijdrovend onderhoud nodig is. Je vrije tijd is dan ook echt vrij.

Bovendien kun je erop vertrouwen dat onze Muse-laminaattegels 100% waterdicht zijn, dus de ideale oplossing voor keukens en badkamers. En onze laminaattegel voelt heel comfortabel aan. Klinkt gezellig, niet? Nog beter – hij is geschikt voor vloerverwarming, dit betekent dus het hele jaar door warme voeten.

Minder zwaar heffen

Als dat nog niet genoeg is ... onze Muse-laminaattegelcollectie is gemakkelijk zelf te plaatsen. Je legt zelf je vloer in een handomdraai! Lichter om te dragen dan echte stenen tegels en sneller en gemakkelijker te plaatsen zonder geknoei met mortel en lastige membranen. Dit alles maakt van onze Muse-laminaattegel de ideale keuze voor verbouwingen en renovaties.

Met de stijgende kosten van levensonderhoud moeten we allemaal ons budget in de gaten houden. De Muse-collectie zal je evenwel geen fortuin kosten. Laminaattegelvloeren zijn budgetvriendelijker dan echte steentegels. Dat is geweldig nieuws, want de prijs drukken is nu meer dan ooit een prioriteit.

Beige woonkamer met laminaattegels met steeneffect

Dus wat wordt het, Muse-laminaattegels of een echte stenen vloer?

Met onze prachtige collectie laminaattegels met steeneffect in klassieke en eigentijdse stijlen wordt het geen makkie om onze vloeren te onderscheiden van echte steen. En je hoeft je geen zorgen te maken over vlekken of morsen. Bovendien blijft je budget onder controle.

Muse-laminaattegels combineren de warmte en het gebruiksgemak van laminaatvloeren met de natuurlijke schoonheid van echte stenen tegels. Keuze gemaakt? Dat hopen we.

Ontdek de Muse-collectie