Ik ben gevoelig voor allergieën. Is Quick-Step laminaat een goede keuze?

Veelgestelde vragen over laminaat

Ik ben gevoelig voor allergieën. Is Quick-Step laminaat een goede keuze?

Vast en zeker. Dankzij de gesloten oppervlaktestructuur kunnen stof en vuil zich niet verzamelen of vastzetten. Stofmijt en andere organismen die allergieën veroorzaken, kunnen op een schone laminaatvloer niet overleven. Dat beschermt je woning tegen allergenen, wat erg belangrijk is voor mensen die aan astma of stofallergieën lijden. Als je de vloer regelmatig reinigt, zullen de v-groeven tussen de planken van bepaalde Quick-Step vloeren schoon blijven.

Bovendien is een Quick-Step vloer met zijn verzegelde oppervlak en afwerking heel makkelijk schoon te maken. We raden aan dat je de vloer droog schoonmaakt met de Quick-Step microvezeldoek. Af en toe kun je de Quick-Step laminaatvloer ook met een vochtige (een klein beetje nat gemaakte) doek reinigen. Zorg dat je er Quick-Step Schoonmaakproduct aan toevoegt. Het bevat geen was, vernis of glansmiddel dat stof zou kunnen aantrekken en vasthouden.

Het perfect verzegelde oppervlak, gecombineerd met de juiste schoonmaaktechniek (microvezeldoek en schoonmaakproduct) garandeert dat al het stof, ook fijn stof, volledig wordt verwijderd.

Ook interessant:


Verwante onderwerpen

Algemeen

De meestgestelde vragen over Quick-Step en de officiële Quick-Step-webshop.

Parket

Een uitgebreide rubriek met veelgestelde vragen over houten Quick-Step-vloerbekleding.

Vinyl

Vragen over Quick-Step-vinylvloeren? Neem dan een kijkje bij deze veelgestelde vragen.

Accessoires

Van plaatsing tot onderhoud en herstellingen: de meestgestelde vragen over Quick-Step-accessoires.
Top