Mag ik Quick-Step-vinyl in mijn veranda plaatsen?

Vinylvloeren kunnen niet geplaatst worden in ruimtes die te warm of te koud zijn. Daarom zijn ze niet ideaal voor veranda's en andere onverwarmde ruimtes.

We raden af om Quick-Step-vinyl te plaatsen in veranda's, solariums, campers of andere ruimtes met grote temperatuurverschillen.

Zowel onze flexibele als stijve Rigid-vinylvloeren moeten bij voorkeur geplaatst worden in verwarmde binnenruimtes met normale kamertemperaturen (tussen 15°C en 35°C voor ons Quick-Step-assortiment van vinylvloeren en tussen 18°C en 30°C voor Quick-Step Rigid-vinylvloeren). De temperatuur van de ondervloer moet zich ook binnen het bereik van deze parameters bevinden: 0°C en 35°C voor flexibel vinyl, 5°C en 30°C voor Rigid-vinyl.

Als je vinylvloer blootgesteld wordt aan direct zonlicht en temperaturen van 45°C of meer, raden we je aan om flexibele vinyl en een SunHeat-ondervloer te gebruiken op een vlakke minerale ondergrond.


Vond je dit artikel nuttig?

Bedankt voor je feedback!

Oeps! Er is iets misgegaan.

Er is een onbekende fout opgetreden. Gelieve het opnieuw te proberen. Neem contact op als het probleem blijft bestaan.


Gerelateerde artikels

  • Wat zijn Quick-Step vinyl vloeren?
  • Wat is het verschil tussen flexibele en rigide vinylvloeren?
  • Mag ik vinylvloeren overal plaatsen?

Vind een verdeler in jouw buurt

Of je nu al de perfecte vloer hebt gevonden of nog wat verder wilt verkennen: ons uitgebreide netwerk van Quick-Step verkooppunten is nooit ver weg.

Beste bezoeker,
Ook in deze Corona-tijden blijf je welkom bij onze dealers. Samen respecteren we uiteraard alle regels en zetten we maximaal in op veiligheid.
Of je kan je samples of vloer bestellen in onze webshop en kiezen voor levering bij je thuis. Voor sommige collecties kunnen de levertijden wel langer zijn dan normaal.
#houhetveilig #samensterk