Hoe plaats je vinyl onder een deur

Heb je lijstwerk of een deuropening in de kamer, dan raden we aan om die onderaan voorzichtig weg te zagen. Zo krijg je een mooi afgewerkte vloer.

Plaats een plank ondersteboven tegen het lijstwerk, leg je multitool plat op de plank en zaag het het onderste deel weg volgens die hoogte. Of gebruik een handzaag.

Verwijder alle zaagresten en stofzuig alle vuil weg. Daarna kan je de plank in het lijstwerk schuiven en vastklikken op de volgende plank.

Gebruik een eindprofiel bij de deuropening voor een mooie afwerking.

Bekijk de video

Ook interessant:

 

Let op: de informatie op deze pagina geldt uitsluitend voor flexibele vinyl vloeren van Quick-Step. Voor meer informatie over de plaatsing van Rigid Vinyl raadpleegt u de plaatsingsinstructies voor Vinyl.


Vond je dit artikel nuttig?

Bedankt voor je feedback!

Oeps! Er is iets misgegaan.

Er is een onbekende fout opgetreden. Gelieve het opnieuw te proberen. Neem contact op als het probleem blijft bestaan.


Gerelateerde artikels

  • Wat is de maximale vloerlengte die ik kan plaatsen?
  • Quick-Step Multifunctional, het afwerkingsprofiel voor je vloer

Vind een verdeler in jouw buurt

Of je nu al de perfecte vloer hebt gevonden of nog wat verder wilt verkennen: ons uitgebreide netwerk van Quick-Step verkooppunten is nooit ver weg.

Beste bezoeker,
Ook in deze Corona-tijden blijf je welkom bij onze dealers. Samen respecteren we uiteraard alle regels en zetten we maximaal in op veiligheid.
Of je kan je samples of vloer bestellen in onze webshop en kiezen voor levering bij je thuis. Voor sommige collecties kunnen de levertijden wel langer zijn dan normaal.
#houhetveilig #samensterk