Vinyl installeren bij een ronde muur

Indien mogelijk, plaats de vinylplanken in de richting van je ronde muur. Leg volledige planken tot zo dicht mogelijk tegen de muur.

Leg een volledige plank bovenop de vorige plank. Neem een klein stukje restplank en gebruik dat om de ronding te meten. Duw een kant van het blokje tegen de muur en zet een potlood aan de andere kant. Beweeg het blokje langs de ronde muur en teken de ronding op de plank.

Snij op deze lijn en breek de plank in twee. Klik vervolgens deze nieuwe plank in de vloer. Die zou perfect moeten passen. Als de curve van de muur zo groot is dat je meer dan een plank nodig hebt, herhaal gewoon deze procedure voor de volgende rij.

Bekijk de video

 

Let op: de informatie op deze pagina geldt uitsluitend voor flexibele vinyl vloeren van Quick-Step. Voor meer informatie over de plaatsing van Rigid Vinyl raadpleegt u de plaatsingsinstructies voor Vinyl.


Vond je dit artikel nuttig?

Bedankt voor je feedback!

Oeps! Er is iets misgegaan.

Er is een onbekende fout opgetreden. Gelieve het opnieuw te proberen. Neem contact op als het probleem blijft bestaan.


Gerelateerde artikels

  • Hoe plaats je vinyl in een kamer met schuine wanden
  • Welke tools heb je nodig
  • Hoe snij je een vinyl vloer

Vind een verdeler in jouw buurt

Of je nu al de perfecte vloer hebt gevonden of nog wat verder wilt verkennen: ons uitgebreide netwerk van Quick-Step verkooppunten is nooit ver weg.

Beste bezoeker,
Ook in deze Corona-tijden blijf je welkom bij onze dealers. Samen respecteren we uiteraard alle regels en zetten we maximaal in op veiligheid.
Of je kan je samples of vloer bestellen in onze webshop en kiezen voor levering bij je thuis. Voor sommige collecties kunnen de levertijden wel langer zijn dan normaal.
#houhetveilig #samensterk