Welke ondervloer is geschikt voor mijn Quick-Step vinyl vloer?

De juiste ondervloer plaatsen heeft een grote invloed op de uiteindelijke look, de kwaliteit en het comfort van je Quick-Step vinyl vloer. Daarom raden wij aan om voor vinyl een gespecialiseerde ondervloer te gebruiken. Deze is speciaal ontworpen voor gebruik met Quick-Step vinyl vloeren om een extra egale ondergrond voor je vloer te creëren en de specifieke kwaliteiten van LVT te behouden.

Je kan uit 3 soorten ondervloeren kiezen, afhankelijk van het type vinyl dat je kiest (hard of flexibel) en waar je jouw vloer plaatst.

  • Livyn Basic: deze ondervloer is geschikt voor alle gangbare plaatsingen, zowel voor Rigid Click(+) als Click(+).

  • Sunheat: de beste optie als jouw vloer aan hoge temperaturen wordt blootgesteld, maar ook bij ramen met direct zonlicht. Deze ondervloer is alleen compatibel met onze flexibele Click(+) vinyl.

  • Transitstop: de beste optie om de overdracht van ongewenst geluid naar de ruimte eronder te verminderen. Deze ondervloer is alleen compatibel met onze Rigid Click(+) vinyl.

 

Let op: de informatie op deze pagina geldt uitsluitend voor flexibele vinyl vloeren van Quick-Step. Voor meer informatie over de plaatsing van Rigid Vinyl raadpleegt u de plaatsingsinstructies voor Vinyl.


Vond je dit artikel nuttig?

Bedankt voor je feedback!

Oeps! Er is iets misgegaan.

Er is een onbekende fout opgetreden. Gelieve het opnieuw te proberen. Neem contact op als het probleem blijft bestaan.


Gerelateerde artikels

  • Mag ik een laminaatondervloer gebruiken voor mijn vinylvloer?
  • Hoe bereid je de ondervloer voor
  • Welke ondervloer heb ik nodig in combinatie met vloerverwarming
  • Mag ik een andere ondervloer gebruiken dan die die Quick-Step voorstelt?

Vind een verdeler in jouw buurt

Of je nu al de perfecte vloer hebt gevonden of nog wat verder wilt verkennen: ons uitgebreide netwerk van Quick-Step verkooppunten is nooit ver weg.

Beste bezoeker,
Ook in deze Corona-tijden blijf je welkom bij onze dealers. Samen respecteren we uiteraard alle regels en zetten we maximaal in op veiligheid.
Of je kan je samples of vloer bestellen in onze webshop en kiezen voor levering bij je thuis. Voor sommige collecties kunnen de levertijden wel langer zijn dan normaal.
#houhetveilig #samensterk