Go to content Go to search

Quick-Step kwaliteitsvolle vinyl-, parket- en laminaatvloeren

Kwaliteitsvolle vinyl-, parket- en laminaatvloeren

Ontdek al onze vloeren

Bouw het huis van je dromen met een Quick-Step-vloer.

Laat je inspireren door onze vloeren en creëer een huis vol vreugde. Wij zijn er zeker van dat we samen je unieke visie op het leven kunnen verwezenlijken, plank voor plank, een leven lang. Of je nu houdt van vinyltegels en -planken, parket- of laminaatvloeren, wij helpen je graag bij je renovatieproject.

  • Laminaat

    Prestatie en schoonheid, het beste van twee werelden in één
  • Vinyl

    Sterk en geruisloos comfort
  • Parket

    Authentieke schoonheid zonder compromissen

Hoe kies ik mijn perfecte vloer?

FloorExplorer

Het kiezen van een vloer is een belangrijke keuze in het leven. Wij helpen je graag verder! FloorExplorer begeleidt je bij je zoektocht naar de perfecte vloer voor je huis.

Start de FloorExplorer
Quick-Step FloorExplorer

RoomViewer

Wil je er zeker van zijn dat de vloer die je mooi vindt bij je interieur past? Dat is mogelijk! Upload gewoon een foto en bekijk het resultaat met RoomViewer.

Probeer de RoomViewer
Quick-Step RoomViewer

Het Quick-Step-DNA?
Het voortdurend streven naar perfectie

Quick-Step-verhalen

Beige laminate stairs with stair covers in white hall

NIEUW Ontdek onze
laminaattrapcovers

Met onze trapcovers is het creëren van een stijlvolle trap kinderspel. Je kunt ze matchen met het ontwerp van je vloer en zo zorgen voor een naadloze en harmonieuze look. Ontdek hoe je je trap makkelijk kunt renoveren met trapcovers.

Quick-Step Capture laminate collection

NIEUW Ontdek onze Capture-collectie

Natuurgetrouw dessin. Door zijn elegantie en authenticiteit is het bijna onmogelijk om Capture van echt hout te onderscheiden. Onze kwaliteitsvloeren zijn het resultaat van verfijnd vakmanschap en innovatie. Laat onze Capture-laminaatvloeren niet aan je voorbijgaan.

Quick-Step Alpha Vinyl collection

Ga aan de slag met Alpha Vinyl

Alpha Vinyl combineert zijn ultrasterke kern met een uniek oppervlak dat je vloer beschermt tegen vlekken, krassen en andere beschadigingen. Sterker nog, met ons innovatieve kliksysteem hoef je je geen zorgen te maken over waterschade.

Quick-Step-parket voor badkamers

NIEUW Cascada: het eerste waterdichte parket

Maak je geen zorgen over water. Ons waterdichte Cascada-assortiment is perfect geschikt voor elke kamer in je huis, inclusief je keuken en badkamer. Ervaar authentiek hout onder je voeten zonder in te boeten aan duurzaamheid of gebruiksgemak. Leun achterover en relax: deze vloer kan alles aan.

Ontdek onze bestsellers