Hoe kies je de perfecte ondervloer?

De juiste ondervloer vormt een solide basis die je vloer naar een hoger niveau tilt. Maar wat zijn de voordelen van ondervloeren voor laminaat-, parket- of vinylvloeren?

  • Bescherm je laminaat-, houten of vinylvloer tegen slijtage en beschadiging. Alle Quick-Step-ondervloeren zorgen voor een egaal oppervlak. Zo beschermen ze het gepatenteerde Quick-Step Uniclic-systeem en zorgen ze ervoor dat je vloer er goed blijft uitzien en lang meegaat.

  • Vul je woning met comfort en warmte. Voor elke Quick-Step-vloer is er een ondervloer beschikbaar die uitstekend geschikt is voor vloerverwarming.

  • Geniet van het geluid van de stilte. Een ondervloer vormt een akoestische isolatielaag die het geluid in de kamer zelf of in de onderliggende kamers dempt.
Ondervloer voor laminaatvloeren

Ondervloeren voor laminaat

Heb je de perfecte laminaatvloer gevonden, maar twijfel je nog over de ondervloer? Leer hoe je de perfecte ondervloer voor je laminaatvloer kiest.

Ondervloer voor vinylvloeren

Ondervloeren voor vinyl

Ben je dol op een bepaalde vinylvloer en zoek je nog naar de juiste ondervloer? Leer hoe je de beste keuze maakt.

Ondervloer voor houten vloeren

Ondervloeren voor parket

Ben je op zoek naar de beste ondervloer om je luxueuze nieuwe houten vloer te beschermen? Leer hoe je de perfecte ondervloer voor een houten vloer kiest.