NIEUW
Disegno visgraatparket

De visgraatvloer bij uitstek voor een gemakkelijke plaatsing

Wat maakt dat bepaalde vloerpatronen elke ruimte een vorstelijke aanblik geven? Denk aan Versailles of de 17de-eeuwse barokke kastelen. Zelfs tot op de dag van vandaag zijn ze nog steeds enorm trendy. Onze nieuwe Disegno parketcollectie tilt deze tijdloze klassieker naar een hoger niveau en biedt twee looks in een eenvoudig te plaatsen vloer. Of je nu de voorkeur geeft aan een visgraat- of vlechtwerklook, Disegno gaat voor niet minder dan indrukwekkend!

 

Ontdek de collectie 

Een vloer, twee patronen

VISGRAATPATROON

Visgraatvloeren - Quick-Step Disegno collectie

De klassieke visgraat is nog steeds een populaire keuze in veel moderne interieurs. Het ’is de perfecte balans tussen oud en nieuw.

VLECHTWERKPATROON

Vlechtwerkvloeren - Quick-Step Disegno collectie

Dit gestructureerde ontwerp lijkt op een geweven mand. Trendy tot in de kern.

Waarom de Disegno collectie gewoonweg onweerstaanbaar is

Drie authentieke ontwerpen

De Disegno houten vloeren bieden je de vrijheid om te kiezen tussen drie prachtige ontwerpen met vierzijdige afschuining, die allemaal zijn afgewerkt met een extra matte lak voor een chique uitstraling.

Drie authentieke ontwerpen

De complete Disegno collectie wordt geleverd met "Wood for Life", een innovatieve technologie die garandeert dat jouw vloeren’ de tand des tijds kunnen doorstaan. Dankzij de uitstekende beschermlaag behoudt je vloer zijn schoonheid op lange termijn, wat er ook gebeurt. Het reinigen van een parketvloer is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Eenvoudige plaatsing

Quick-Step houten vloeren worden geprezen om hun gebruiksgemak. Dankzij het Uniclic systeem kan jouw houten vloer in een handomdraai geplaatst worden. Kies voor een klassiek visgraatmotief of maak een gewaagde keuze met een speels vlechtwerkpatroon. Wat je ook kiest, je kamer straalt koninklijke grandeur uit.

visgraatvloeren Quick-Step 

Heb je een voorkeur voor chevronpatronen?

Neem even een kijkje bij Intenso: unieke houten vloeren met een chevronpatroon.

Ontdek Intenso

Ontdek de Disegno collectie:

Bekijk een 'Preview' >

Beste bezoeker,
Ook in deze Corona-tijden blijf je welkom bij onze dealers. Samen respecteren we uiteraard alle regels en zetten we maximaal in op veiligheid.
Of je kan je samples of vloer bestellen in onze webshop en kiezen voor levering bij je thuis. Voor sommige collecties kunnen de levertijden wel langer zijn dan normaal.
#houhetveilig #samensterk