Go to content Go to search

BATIBOUW-PROMOTIE

Geniet van 10% korting op een ruim gamma aan vloeren.

5 stappen om aardetinten in je interieur te omarmen

Breng aardetinten naar binnen met Quick-Step

Omarm de huidige trend van aardetinten, prachtig gecombineerd met de duurzame laminaat- en vinylvloeren van Quick-Step, voor een warme en serene thuis. Laat deze vijf stappen je leiden naar een omgeving waar de kleuren uit de natuur hand in hand gaan met moderne elegantie. En probeer de RoomViewer-tool om de impact van aardetinten in je interieur te visualiseren.

Creëer een interieur in aardetinten in 5 stappen

  1. Aardse kleuren

Til je interieur naar een hoger niveau met muurtinten zoals olijfgroen, beige of zacht bruin. Met deze kleuren zorg je voor een veelzijdige basis of maak je opvallende accentmuren. Je kunt ze ook combineren met warme vloeren zoals terracottategels.

  1. Planten en groen

Breng vitaliteit in huis met kamerplanten. Ga voor grote vloervarianten als pronkstuk of kies eerder voor kleine tafelplanten om subtiele groene accenten te leggen.

  1. Natuurlijk hout

Omarm de charme van natuurlijk hout in meubels en decoratie. Van rustieke tafels tot kunstlijsten, deze elementen voegen een authentieke aardse toets toe aan je interieur, vooral in combinatie met laminaat- of vinylvloeren van Quick-Step die de natuurlijke houtstructuren perfect nabootsen.

  1. Natuursteen of baksteen

Verrijk je huis met steen- of baksteenelementen voor een onmiskenbaar aards gevoel. Dit kan een gezellige open haard zijn, maar evengoed een accentwand of decoratieve voorwerpen.

  1. Opties voor aardse vloeren

Voor een interieur met een echt aardse esthetiek gebruik je best vloermaterialen die de natuur weerspiegelen. Terracotta tegels, natuursteen of houtlook laminaat en vinyl van Quick-Step versterken het aardse thema en voegen ongeëvenaarde warmte en karakter toe aan de ruimte.

Wil je zien wat aardetinten in jouw interieur geven?

 

Probeer de RoomViewer

Gerelateerde stories