Go to content Go to search

BATIBOUW-PROMOTIE

Geniet van 10% korting op een ruim gamma aan vloeren.

Alpha Vinyl: de beste vloer voor jouw home gym

Alpha Vinyl goedgekeurd door Quick-Step-renners

Wil je zelf een pain cave of home gym inrichten? Dan is de vloerkeuze heel belangrijk. De vloer moet namelijk aan heel wat eisen voldoet. Hij moet sterk zijn, maar ook zacht aanvoelen. De renners van Quick-Step Alpha Vinyl testten de vloer alvast voor je uit in hun pain cave op trainingskamp.

Een sterke vinylvloer voor een sterke sporter

Eerst en vooral zoek je een ultrasterke vloer. Op en neer springen, gewichten die vallen, een bank die je verplaatst, ... Er gebeurt wel wat in zo’n pain cave. Quick-Step Alpha Vinyl heeft een ultrasterke kern en is daardoor bestand tegen stootschade. De unieke toplaag is bovendien krasvast, je kan je dus naar hartenlust uitleven zonder zorgen.

 

Vinyl bestand tegen bloed, zweet en tranen

Daarnaast is vlekresistentie en watervastheid geen overbodige luxe voor je home gym-vloer. Want wie stoot er niet eens een sportdrankje of een glas water omver? De Quick-Step vinylvloeren zijn 100% watervast. Dat betekent dat er geen water door de groeven kan, dankzij het innovatieve kliksysteem. Samen met de waterafstotende toplaag mag er wel wat water en zweet vloeien.

Een nieuwe vloer in je home gym in 1-2-3

Komt je pain cave in een kamer die tot kort een andere bestemming had? Dan hoef je niet in te zitten met eventuele onregelmatigheden in de vloer die er al ligt. Voor de installatie van Alpha Vinyl is in de meeste gevallen geen behandeling van de ondervloer nodig en je kan deze zelfs installeren bovenop een bestaande tegelvloer.

 

Een stijlvolle vinylvloer in je home gym

Natuurlijk wil ook het oog wat. De designs van Alpha Vinyl zijn nauwelijks te onderscheiden van hout of echte steen. Omdat Alpha Vinyl bestand is tegen water, krassen en stoten, is het dus ook niet nodig om een opzichtige, beschermende rubbervloer te leggen. Een effectieve én mooie vloer voor je home gym dus.

Alpha Vinyl vloeren zijn zowel op het vlak van functionaliteit als op het vlak van design en stijl ontworpen om te presteren.
Sterk, hoogperformant en steeds de grenzen verleggend.
Een geboren winnaar, net als de renners van Quick-Step Alpha Vinyl.

Wist je trouwens dat twee renners hun eigen home gym met Alpha Vinyl hebben om in te trainen?
Bekijk de pain cave van wereldkampioen Julian Alaphilippe en Pieter Serry.

 

Ontdek de Alpha Vinyl-collectie

Gerelateerde stories

warme capture laminaat in de slaapkamer

Quick-Step-vloeren stralen in Huis Gemaakt Seizoen 3

In het derde seizoen van het succesvolle renovatieprogramma Huis Gemaakt bij VTM en op VTM GO zijn we als officiële partner opnieuw vol verwachting. Benieuwd welke vloeren de klussende koppels kiezen voor hun panden tijdens de ultieme renovatietest?