Go to content Go to search
Quick-Step tapijtlook in Illume-vinyl

Verwen je voeten met de zachtheid van
Illume-vinyltegels

Creëer gezellige leefruimtes met tapijttegels in vinyl

Graag introduceren we het nieuwe Illume-assortiment van luxueuze tapijttegels in vinyl. Ze voelen warm en zijdezacht aan en zijn verkrijgbaar in delicate pasteltinten die een streling zijn voor het oog en een gevoel van rust en welzijn geven. Illume-vloertegels zijn ideaal voor het creëren van gezellige, comfortabele leefruimtes. Bekijk ook de onderstaande tips van onze ontwerpteams om je woning nog gezelliger te maken.

Creëer wat hygge in je woning

“Thuis is waar het hart is. Het is je toevluchtsoord, de plek om te ontsnappen aan de chaos van het leven, om te ontspannen, tot rust te komen en weer positieve energie op te doen”, stelt Quick-Step's hoofdontwerpster Joyce van Waeleghem. We hebben allemaal wel eens behoefte aan een beetje gezelligheid. De Denen noemen dat hygge. Het gebruik van zachte, tastbare, rustgevende texturen en tinten om een aura van warmte en rust te creëren, is al een tijdje populair onder interieurontwerpers. Naarmate de druk van het moderne leven toeneemt, zal deze trend wellicht ook aanhouden.

Quick-Step tapijtlook in vinyl
Quick-Step tapijtlook in vinyl

Illume-vinylvloeren – mooi en prachtig schoon

Geniet van de weelderige fluweelachtige look en het gevoel van echt tapijt, maar dan zonder het gedoe. Het assortiment Illume-vinyltegels scoort hoge cijfers voor de look en het praktisch nut en is verkrijgbaar in een scala aan pasteltinten die in elk interieur passen. De vloertegels zijn ook ideaal voor gebruik met vloerverwarming – de perfecte manier om ervoor te zorgen dat je vloer het hele jaar door heerlijk warm en comfortabel aanvoelt.

Naast het feit dat ze zeer slijtvast zijn, zijn alle Illume-vinylvloeren ook zeer onderhoudsvriendelijk: regelmatig reinigen met wat water volstaat al om je vloer in ongerepte, nieuwe staat te houden – zelfs in de badkamer! Je hoeft je geen zorgen te maken over hardnekkige tapijtvlekken: je veegt gewoon gemorste vloeistoffen, druppels, modderige laarsafdrukken of pootafdrukken weg. Dankzij ons gepatenteerde Uniclic-systeem kun je je prachtige nieuwe Illume-vloer ook gewoon zelf plaatsen. Het kan toch niet eenvoudiger?

Quick-Step tapijtlook in vinyl

5 tips voor nog meer gezelligheid

Bekijk onze beste tips om extra hygge te creëren in je woning:

  1. Denk niet in rechte lijnen: werk bij het ontwerpen van de rest van je interieur met zachte texturen, neutrale kleuren en afgeronde vormen, en vermijd harde hoeken en lijnen.

  2. Denk aan accessoires: voeg naar hartelust mooie kussens en gelaagde dekens toe voor extra cocooning en knusheid.

  3. Go with the glow: kies voor dimbare verlichting en staanlampen op bijzettafels en dressoirs om een lichteiland en een warm haardvuureffect te creëren.

  4. Creëer rust met planten: we weten dat bloemen en planten een enorm positief effect hebben op ons lichamelijk en geestelijk welzijn. Zorg ervoor dat je groen toevoegt om een rustgevende, visueel aangename sfeer te creëren.

  5. Voeg karakter en charme toe in je leefruimtes met zorgvuldig gekozen kunstwerken. Denk er echter aan: less is more. Vermijd die eclectische overvolle galerijmuur en kies voor zachtere bloemenprints of abstracte designs.

 

Klaar om je woning – en je voeten – een echte traktatie te geven?

Laat je inspireren door Illume

Quick-Step tapijtlook in vinyl

Gerelateerde stories

Tijd om te bezwijken voor terrazzo

Tijd om te bezwijken voor terrazzo – de nieuwe Illume-collectie van vinyltegels combineert klassieke Italiaanse elegantie met de nieuwste trends in interieurdesign.

#inspiratie #vinyl