Go to content Go to search
Quick-Step Cascada watertight wood floor

Ontdek Cascada:
het eerste 100% waterdichte parket

Cascada: een zorgeloze en waterdichte parketvloer

Met trots stellen wij jou onze nieuwste innovatie voor: Cascada, het eerste 100% waterdichte parket. Plaats probleemloos parket in elke kamer van je huis (ja, ook in de keuken en de badkamer). Met Cascada haal je een parketvloer in huis die er de rest van je leven als nieuw uitziet.

Spetter erop los: parket in je badkamer of keuken

Ben jij een enthousiaste chef-kok en is de keuken het kloppende hart van jouw huis? Of droom je van een badkamer-wellnessruimte waar je aan het einde van de dag helemaal tot rust kunt komen? Met Cascada geniet je overal in huis van de authentieke uitstraling van hout, ook in de keuken en de badkamer, zonder dat je vocht, vuil, vlekken of krassen moet vrezen.

Quick-Step watertight wood floors

Hoe komt het dat het Cascada-parket waterdicht is?

Wood for Life: waterafstotende coating

Heel wat gelakte parketvloeren van Quick-Step’ zijn behandeld met Wood for Life-technologie. Deze waterafstotende coating zorgt ervoor dat het oppervlak en de randen van het parket beter beschermd zijn tegen vuil en vocht. De vloer is beschermd, maar behoudt ’zijn mooie, natuurlijke, matte uitstraling.

Quick-Step watertight wood floors

Nieuw waterdicht kliksysteem

Voor Cascada hebben onze vloerontwerpers een gloednieuw en verbeterd Uniclic Multifit-klikconcept ontwikkeld dat zorgt voor een strakke pasvorm aan alle zijden, zodat er geen water door de planken kan dringen. Bovendien voorkomt de HydroSeal-coating aan de vier zijden van de planken dat er water doorlekt en schade veroorzaakt aan de onderkant van je vloer.

Quick-Step watertight wood floors

Een kleur en structuur voor elke smaak

De Cascada-collectie telt 14 verschillende varianten in een breed scala van kleuren, structuren en afwerkingen. Je kunt dus een parketvloer kiezen die niet’alleen bij jouw levensstijl past, maar ook bij jouw stijlgevoel. Heb je een klassiek, tijdloos interieur of hou je meer van modern design? Ben je op zoek naar een Scandinavische vibe of een vloer met een landelijke uitstraling? De look maakt niet uit, met Cascada kies je’ voor een waterdichte, onderhoudsvriendelijke parketvloer die van jouw huis een thuis maakt.

Benieuwd hoe Cascada eruitziet in jouw interieur?

 

Probeer onze Quick-Step Roomviewer

Volg deze stappen voor een volledig waterdichte afwerking van jouw parket

  1. Onderlaag: een onderlaag beschermt jouw vloer tegen opstijgend vocht. Ontdek welke Quick-Step onderlaag het beste bij jou past. 
  2. Vloer: zorg voor een uitzettingsvoeg van 8 tot 12 mm tussen de muren en de vloer.
  3. Schuimstrip: plaats de schuimstrip in de uitzettingsvoeg tussen de muur en de vloer.
  4. Hydrokit: breng de Hydrokit aan op de schuimstrip.
  5. Plaats je waterbestendige plinten (wit of in een bijpassende kleur).

TIP: Wist je dat je ook jouw trap  in dezelfde stijl als de vloer kunt afwerken met onze Incizo-profielen in bijpassende kleur?

Quick-Step watertight wooden floors

Gerelateerde stories

warme capture laminaat in de slaapkamer

Quick-Step-vloeren stralen in Huis Gemaakt Seizoen 3

In het derde seizoen van het succesvolle renovatieprogramma Huis Gemaakt bij VTM en op VTM GO zijn we als officiƫle partner opnieuw vol verwachting. Benieuwd welke vloeren de klussende koppels kiezen voor hun panden tijdens de ultieme renovatietest?