Go to content Go to search
Quick-Step Vinyl floors

Vier redenen om voor een zwevende vloer te kiezen

Waarom zou je kiezen voor een zwevende vloer?

Zwevende vloeren in een notendop? Om een vloer ‘zwevend’ te installeren, heb je geen nagels of lijm nodig om de planken aan de ondervloer te bevestigen. Vier redenen waarom het iets voor jou is.

1 – Makkelijk te installeren

Is ‘doe het zelf’ jouw motto? Dan zijn zwevende vloeren – zowel laminaat als parket of vinyl – helemaal jouw ding. Dankzij de zwevende installatiemethode heb je geen gedoe met nagels, zoals bij traditionele parketvloeren. En je hoeft ook niet meer met lijm te knoeien om een vinyl- of laminaatvloer te installeren.

 

2 – Meteen klaar voor gebruik

Na de installatie van je zwevende vloer kan je er meteen op stappen. Waarom uitstellen tot morgen als je vandaag al kan genieten?

 

3 – Simpel renoveren

Een huis gekocht met nog veel werk aan de winkel? Zwevende vloeren lenen zich perfect voor renovatiewerk: je kan ze makkelijk bovenop een bestaande vloer installeren (afhankelijk van de kwaliteit en dikte). Zo bespaar je niet alleen heel wat tijd en moeite, je renovatie wordt ook een pak betaalbaarder.

 

4 – Veranderen van decor? Geen probleem!

Heb je plannen om te verhuizen? Wat dacht je ervan om je vloer mee te nemen? Zwevende vloerplanken kan je eenvoudig demonteren en opnieuw installeren. Ook een beschadigde vloerplank vervangen is dus kinderspel en wordt zo veel goedkoper. 

 

Quick-Step Laminate floors
#Loading#