Go to content Go to search
Quick-Step first watertight wooden floor

TOVER JE BADKAMER OM
TOT EEN THUISSPA MET DE
LUXUEUZE UITSTRALING VAN HOUT

Cascada: de ideale parketvloer voor jouw badkamer

Droom je van de perfecte badkamer waar je helemaal tot rust kunt komen? Ontdek hoe je met wat kleine (of iets grotere) aanpassingen je badkamer kunt omtoveren tot een echte thuisspa. Met natuurlijke materialen zoals ons nieuw Cascada-assortiment, 100% waterdicht parket dat zelfs geschikt is voor de badkamer, zorg je in een mum van tijd voor een wellnessgevoel.

Gebruik zachte kleuren en natuurlijke materialen

De eerste stap bij het creëren van jouw ultieme wellnessbadkamer is het kiezen van een kleurenpalet dat past in deze esthetiek. Organische tinten zoals aardebruin, parelgrijs of olijfgroen geven je onmiddellijk een gevoel van rust. Heb je een kleinere badkamer? Kies dan voor lichtere tinten zoals beige of muntgroen die voor een ruimer effect zorgen. Om het gevoel van welbehagen nog te versterken, is het altijd een goed idee om de helende kracht van de natuur naar binnen te brengen en je badkamer een persoonlijke touch te geven met planten die het goed doen in een vochtige omgeving zoals aloë vera of calathea.

Kijk hoe de nieuwe vloer- en wandkleuren passen in jouw interieur met onze RoomViewer.

Probeer de RoomViewer

Voeg spa-waardige decoratie toe

Om een spa-gevoel in jouw badkamer te creëren, kunnen een paar kleine veranderingen al een groot verschil maken!

  • Zet hier en daar geurkaarsen neer die kalmerende aroma's verspreiden en zo al je zintuigen prikkelen.
  • Heerlijk aanvoelende stoffen zijn ook geweldig om dat instant zen-effect te creëren. Investeer in zachte katoenen handdoeken en een comfortabele badjas.
  • Zin om jezelf te verwennen met een uitgebreid dagelijks verzorgingsritueel? Natuurlijk! Wel, maak dan eerst je badkamer netjes. Houd de dagelijkse beautyproducten binnen handbereik en bewaar andere tubes en potten in decoratieve dozen. Op die manier zorg je voor visuele rust en kun je je volledig concentreren op je beautyroutine.

Ga voor parket in je badkamer

Ben jij iemand die houdt van wellness en wil je de look van je badkamer verder verfijnen? Met de juiste vloer geef je je badkamer een complete make-over. De natuurlijke uitstraling van hout is de ideale manier om warmte te creëren, net als in een echte spa. Door het gevaar op waterschade was parket jarenlang geen optie voor badkamervloeren, maar de gloednieuwe Cascada-collectie  van Quick-Step brengt daarin verandering. Met deze waterdichte houten vloer kun je het ontspannen wellnessgevoel lange tijd vasthouden, omdat je helemaal niet moet stressen over waterspatten die op je prachtig parket terechtkomen.

Klaar om van je badkamer een wellnessparadijs te maken?

Ontdek Cascada

Gerelateerde stories

warme capture laminaat in de slaapkamer

Quick-Step-vloeren stralen in Huis Gemaakt Seizoen 3

In het derde seizoen van het succesvolle renovatieprogramma Huis Gemaakt bij VTM en op VTM GO zijn we als officiële partner opnieuw vol verwachting. Benieuwd welke vloeren de klussende koppels kiezen voor hun panden tijdens de ultieme renovatietest?

#laminaat #vinyl #inspiratie
Quick-Step watertight wood floor

Ontdek Cascada: het eerste 100% waterdichte parket

Met trots stellen wij jou de nieuwste innovatie van Quick-Step voor: Cascada, het eerste 100% waterdichte parket. Plaats probleemloos parket in elke kamer van jouw huis. Zelfs in de keuken en de badkamer.

#badkamer #parket