Go to content Go to search

BEURSPROMO! 

Geniet van 10% korting op een ruim gamma aan vloeren.
Quick-Step Flex Vinyl vloeren

VINYL FLEX

Vloeren voor maximaal comfort

Vinyl Flex: Warm,
zacht en stil

Vinyl Flex vloeren zijn echt fijn om op te lopen. De planken zijn eenvoudig te plaatsen en de Stain and Scratch Guard technologieën bieden ultieme bescherming voor langdurig plezier.

Zacht & stil

Warme voeten vanaf het moment dat je wakker wordt en een zacht gevoel wanneer je 's avonds je schoenen na het werk uittrekt. Onze Vinyl Flex vloeren zien er niet alleen goed uit, ze zijn ook uiterst comfortabel voor je voeten, maar ook voor je oren, dankzij hun geluiddempende eigenschappen.

Vinyl Flex is zacht en stil
#Loading#

Kras- & vlekkenbestendig

Onze revolutionaire Stain Guard technologie houdt je vloer brandschoon en geeft vuil en zelfs slijtplekken geen kans. Onze luxe vinylplanken zijn ook voorzien van Scratch Guard: een innovatieve technologie die je nieuwe vloer beter beschermt tegen krassen dan alle andere soortgelijke vinylproducten die momenteel op de markt zijn.

Vinyl Flex is kras- en vlekkenbestendig
#Loading#

Eenvoudige plaatsing

Dankzij het gepatenteerde Uniclic Multifit kliksysteem, zijn Vinyl Flex vloeren makkelijk te plaatsen. Of je nu kiest voor een klik- of lijmplaatsing,je nieuwe vloer zal je huis in een mum van tijd opfleuren.

Vinyl Flex is makkelijk te plaatsen
#Loading#

Ontdek alle Vinyl Flex vloeren