Bestel 3 gratis stalen.
Bestel 3 gratis stalen.
Quick-Step Rigid Vinyl

NIEUW Quick-Step Rigid Vinyl
Nooit was elegantie zo sterk

Vinylvloeren & luxevinyltegels

Verfraai je huis met de natuurlijke uitstraling en karakteristieke warmte van Quick-Step-vinylvloeren. Quick-Step Vinyl is perfect compatibel met vloerverwarming. Kies uit een breed assortiment vinylvloeren, die geschikt zijn voor alle behoeften en omstandigheden. Alle zijn voorzien van een beschermende toplaag die ervoor zorgt dat jouw vloer er nog jaren mooi blijft uitzien.

3 redenen om te kiezen voor een Quick-Step vinylvloer

Kwalitatieve vinyl vloeren

Schoonheid gemaakt om lang mee te gaan

Alle Quick-Step vinylvloeren hebben een beschermende toplaag waardoor ze watervast, kras- en vlekkenbestendig zijn. Daardoor zal je vloer er altijd even perfect uitzien als toen je hem net plaatste.

Vinyl vloeren zijn fijn om op te lopen

Fijn om op te lopen

Stappen op een Quick-Step vinylvloer is in alle opzichten een aangename ervaring. Hun naturelle dessins springen in het oog, ze voelen zacht en warm aan en hun akoestische prestaties zorgen ervoor dat er geen ongewenste geluiden van hakken, laarzen, schoenen of poten zijn.

Een vinyl vloer is ideaal voor een renovatie

Ideaal voor renovaties

Aan het renoveren? Quick-Step vinylvloeren zijn zeer dun en eenvoudig te plaatsen (dankzij het gepatenteerde Uniclic Multifit-kliksysteem). En met onze Rigid vinylvloeren is er nu een vinyloplossing voor elk type ondervloer (geëgaliseerd, onregelmatig of heel onregelmatig).

Vind de perfecte vloer voor jouw behoeften en smaak

Het maakt niet uit op welke ondervloer je werkt of aan welke stijl je de voorkeur geeft: Quick-Step vinylvloeren bieden je een oplossing voor elke stijl en omstandigheid.

Harde vinyl vloeren voor een onregelmatige ondervloer?

Onregelmatige ondervloer?

Werk je op een onregelmatige ondervloer? (bv. op een oude tegelvloer met voegen van 5 mm breed en 2 mm diep) Dan is Quick-Step Rigid vinyl de vloer van jouw keuze. Bovendien is het eenvoudig te plaatsen en uiterst stil.

Klikvinyl vloeren voor ondervloeren met kleine oneffenheden

Ondervloer met kleine onregelmatigheden?

Onze flexibele Click en Click+ vloeren zijn ideaal voor plaatsing op ondervloeren met kleine onregelmatigheden (tot 4 mm breed en 1 mm diep) en voor het bedekken van grote oppervlakken. Er is geen beperking in breedte of lengte, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over overgangsprofielen. Ze vervagen of verkleuren ook niet wanneer ze aan zonlicht blootgesteld worden.

Gelijmde vinyl vloeren voor geëgaliseerde ondervloeren

Geëgaliseerde ondervloer?

Als je ondervloer effen is of als je hem wil egaliseren, zijn onze Glue+ vinylvloeren de juiste keuze. Geschikt voor alle ruimtes, inclusief serres. Je kan ze zelfs op muren installeren.

Alles wat je nodig hebt voor een stijlvolle afwerking

Je perfecte vloer gevonden? Dan is het tijd om de handen uit de mouwen te steken en te starten met je vloerproject. Deze tools zorgen ervoor dat alles soepel verloopt, van plaatsing en afwerking tot onderhoud.

Eenvoudig te plaatsen vinyl vloeren

Snelle en eenvoudige plaatsing

Quick-Step vloeren staan alom bekend om hun eenvoudige plaatsing. Onze vinylvloeren zijn hier geen uitzondering op. Of je nu kiest voor een zwevende of een gelijmde plaatsing, je nieuwe vinylvloer is in een oogwenk klaar.

Voeg de perfecte finishing touch toe aan je vinyl vloer

Voeg de perfecte finishing touch toe

Krijg een vlekkeloos en vloeiend resultaat door te kiezen uit een volledig assortiment bijpassende plinten en profielen voor je nieuwe vloer.

Zorgeloos onderhoud met vinyl vloeren

Zorgeloos onderhoud

Je vloer net zo schoon en mooi houden als op die eerste dag is nog nooit zo eenvoudig geweest. Kies uit een reeks accessoires om uw 'vijfde wand' ongerept en nieuw te houden.