Hoe hou je je laminaatvloer glimmend schoon?

Laminaatvloeren van Quick-Step zien er niet alleen goed uit; ze zijn speciaal ontworpen om ook zo te blijven. Het afgedicht laminaatoppervlak helpt allergieën te voorkomen en kan schoongemaakt worden met de Quick-Step microvezeldoek. Op die manier kun je nog jarenlang genieten van dat 'nieuwe vloer'-gevoel.

Onderhoud

De gouden regels voor het schoonmaken van laminaat

  • Quick-Step laminaatvloeren mag je droog of vochtig schoonmaken, maar gebruik niet overvloedig water. Lichtjes vochtig is het beste. Voeg wat Quick-Step schoonmaakmiddel aan je emmer toe om te voorkomen dat vet zich op de vloer vastzet.

  • Wil je je vloer echt professioneel schoonmaken? Gebruik de Quick-Step Clean Kit, met een mophouder, een microvezeldoek en een fles Quick-Step schoonmaakmiddel. Daarmee heb je al het nodige binnen handbereik.

  • Als je een vloer met afgeschuinde randen of v-groeven hebt, is het belangrijk dat je altijd eerst stofzuigt. Als je daarna een vochtige dweil gebruikt, gebruik je als laatste stap steeds nog een microvezeldoek.

Download de onderhoudsinstructies >

Herstel makkelijk lichte schade

Kleine beschadigingen kun je gemakkelijk in de oorspronkelijke kleur herstellen dankzij de Quick-Step herstellingskit. Boots gewoon de kleur van de beschadigde planken na met een van de zeven wasblokjes die speciaal zijn geselecteerd om alle vloerbekledingskleuren te dekken. De herstellingskit bevat een smeltmes, een reinigingskam en zeven wasblokjes voor alle vloerkleuren. Bekijk de kleurentabel om precies te weten welke kleuren was je moet mengen om de kleur van jouw vloer te bekomen.

Download de kleurentabel >

Herstellingskit

Onderhoudsvideo's

Bekijk de video en ontdek hoe je lichte schade aan je vloer kunt herstellen.

De Quick-Step reparatiekit gebruiken

Een laminaatvloer schoonmaken

Strepen op een laminaatvloer verwijderen

Vlekken op een laminaatvloer verwijderen

Vloeistof op laminaat verwijderen

Open voegen tussen laminaatplanken dichten

Een laminaatvloer die omhoogkomt

Een beschadigde laminaatplank vervangen

Accessoires voor makkelijk schoonmaken en herstellen

Aan de slag! Je vloer zal oogverblindend glimmen. En dankzij deze hoogwaardige accessoires zal dat niet eens veel moeite kosten.

QSREPAIR Accessoires voor laminaat Herstellingskit QSREPAIR
Herstellingskit
QSREPAIR
QSREPAIR Accessoires voor laminaat Herstellingskit QSREPAIR
Herstellingskit
QSREPAIR
Kleine beschadigingen kunt u gemakkelijk in de oorspronkelijke kleur herstellen dankzij de Quick-Step herstellingskit. Maak gewoon de kleur van de bijvoorbeeld door een schaar beschadigde planken na met een van de zeven wasblokjes die speciaal zijn gekozen om alle Quick-Step kleuren na te bootsen. Inhoud: smeltmes, reinigingskam, 7 wasblokjes, schuurpapier.
Contents: melting knife, cleaning comb, 7 wax blocks, sanding pad
53,99/ Stuks
Top