Quick-Step Rigid Vinyl

NIEUW Quick-Step Rigid Vinyl
Nooit was elegantie zo sterk

Rigid vinylvloeren van Quick-Step

Rigid vinylvloeren zijn een blijver. Zelfs wanneer je kinderen een volle kom tomatensoep op deze vloer laten vallen, blijft er geen deuk of vlek achter. Hun prachtige naturelle dessins zullen de tand des tijds gemakkelijk doorstaan. Het is zowel de sterkste als de zachtste vloer waarop je ooit zal lopen en er is zelfs geen oppervlaktevoorbereiding nodig.

Waarom je gek zult zijn op onze Rigid vinylvloeren

Sterke vinyl vloeren

Sterk

Leun achterover en ontspan. Zware voorwerpen die per ongeluk op je nieuwe Rigid vinylvloer vallen laten geen sporen na - dankzij zijn massieve vinylkern met extra glasvezelbescherming. Je kan zelfs je gloednieuwe Rigid vinylvloer zonder oppervlaktevoorbereiding op een bestaande vloer plaatsen.
Zachte en warme vinyl vloeren

Zacht, warm & stil

Wandel comfortabel door je huis met je ochtendkoffie. De zachtste rigide vinylvloeren op de markt zijn een genot om op te lopen - zelfs op blote voeten. Hou je liever je schoenen aan? Zijn geluidsabsorberende kwaliteiten garanderen een aangename akoestische ervaring.
Vlekkenbestendige vinyl vloeren

Vlekkenbestendig

De verzegelde toplaag van je Quick-Step vinylvloer is voorzien van onze revolutionaire Stain Guard technologie. De beste vlekkenbestendigheidstechnologie in haar soort, ze houdt je vloer brandschoon en geeft vuil en zelfs slijtplekken geen kans.

Revolutionaire sterkte? Overtuig jezelf!

Zien is geloven... Daarom hebben we besloten om onze nieuwe Quick-Step Rigid vinylvloeren te laten testen. Zie zelf hoe Quick-Step Rigid Vinyl zich onderscheidt in een head-to-head uitdaging met het product van een concurrent.

Ontdek alle Rigid vinylvoeren

Bekijk een 'Preview' >