Waarom je van vinyl zal houden

Livyn plank

Wat is een vinylvloer?

Livyn luxevinylvloeren bestaan uit vijf verschillende lagen. Daardoor zijn ze niet alleen waterbestendig en geluidsdempend, maar voelen ze ook lekker warm en zacht aan je voeten aan. Toch zijn deze vloeren erg dun, wat hen perfect voor renovaties maakt.


  1. Een hoogperformante bovenlaag: deze beschermingslaag met Scratch en Stain Guard technologie beschermt je vloeren tegen vuil, vlekken en krassen en zorgt je ze makkelijk kunt schoonmaken en onderhouden. De extra matte glansafwerking garandeert een natuurlijk uitzicht.

  2. Een zeer fijn gedrukte decoratieve vinyllaag: je vinyl vloer heeft zijn unieke en authentieke uitzicht te danken aan de geavanceerde druktechniek die gebruikt wordt voor deze laag.

  3. Een sterke, stootbestendige vinylkern: deze waterbestendige en geluidsdempende vinylkern zorgt voor comfort en duurzaamheid.

  4. Een extra stabiliserende laag: deze laag bevat een enorm grote dichtheid aan glasvezels die de vorm van de vinyl vloer bijkomende stabiliteit verlenen. 

  5. Een bijzonder efficiënte, stootbestendige ruglaag in vinyl: deze vochtbestendige laag garandeert perfect gebalanceerde vloerpanelen die niet vervormen of kromtrekken.

Natuurlijk uitzicht

Livyn luxevinylvloeren zijn een genot voor je ogen en voeten. De mooie ontwerpen en perfect passende accessoires laten je vloer er volledig natuurlijk uitzien. Bovendien zijn ze door hun zachte en comfortabele oppervlaktestructuren heerlijk om op te lopen, zelfs op blote voeten.

Snelle en eenvoudige plaatsing

Met het Uniclic Multifit systeem voor Livyn gaat het plaatsen van je vinyl vloer sneller dan ooit tevoren.

Kwaliteit en duurzaamheid

Vloerbekleding in vinyl kan tegen een stootje. De volledige afgedichte toplaag met Stain Guard en Scratch Guard technologie behoedt je vinylvloeren voor krassen, vlekken en vuil.

Levensechte ontwerpen

Livyn luxevinylvloeren bestaan in zeer uiteenlopende kleuren en dessins, elk met hun eigen unieke en authentieke uitzicht. Van levensechte details tot verbluffende structuren en fascinerende kleurvariaties: met dit uitgebreide aanbod wordt je favoriete vloer uitkiezen niet makkelijk!

Geschikt voor renovaties

Livyn luxevinylvloeren zijn buitengewoon dun, waardoor ze perfect zijn voor vernieuwingen. Je kunt ze gewoon bovenop reeds bestaande, egale vloerbekleding leggen.

Meer dan alleen een vloer

Quick-Step biedt alle nodige tools en accessoires aan om je vinyl vloer in een oogwenk te plaatsen, af te werken en te onderhouden.
Top