Go to content Go to search
Quick-Step-laminaatvloeren

LAMINAATVLOEREN

Prestatie en schoonheid, het beste van twee werelden in één

Laminaatvloeren: natuurlijke schoonheid voor een zorgeloos bestaan

Het kiezen van de perfecte vloer is een belangrijke stap in het creëren van een bijzonder wooninterieur. Een vloer die past bij je stijl en je leven. Onze laminaatvloeren hebben alles wat je maar wenst. Dankzij de ruime keuze aan kleuren, texturen en dessins, vind je zeker en vast de vloer van je leven.

Wij begeleiden je bij je zoektocht
naar de perfecte laminaatvloer

Een waterbestendige badkamervloer, een levendige woonkamer of een robuuste keukenvloer: onze laminaatcollectie heeft voor alles een oplossing in petto. Wij helpen je graag met je project en gaan mee op zoek naar een vloer die bij jou en je huis past.

Ontdek onze bestsellers

Quick-Step Capture laminate collection

NIEUW Ontdek onze Capture-collectie

Natuurgetrouw dessin. Door zijn elegantie en authenticiteit is het bijna onmogelijk om Capture van echt hout te onderscheiden. Onze kwaliteitsvloeren zijn het resultaat van verfijnd vakmanschap en innovatie. Laat onze Capture-laminaatvloeren niet aan je voorbijgaan.

Muse stone tiles Quick-Step

NIEUW Muse: oogt als steen, voelt als thuis

Muse is gebaseerd op natuursteen, maar dan met een eigen accent. Geniet van de schoonheid van steen, met de warmte en het comfort van thuis. De tegels voelen ook fantastisch aan dankzij de diepe, perfect bij elkaar passende oppervlaktestructuren. Geen enkel laminaat kwam ooit dichter in de buurt van echt, natuurlijk steen.

Inspiratiegalerij

3 redenen
om te kiezen voor onze laminaatvloeren

 • Natuurlijke uitstraling

  Onze laminaatvloeren maken je huis uniek met hun authentieke en natuurgetrouwe houtdessin.
  Onze laminaatvloeren maken je huis uniek met hun authentieke en natuurgetrouwe houtdessin.
 • Kras- & vlekkenbestendig

  De Scratch and Stain Guard-technologie biedt je een zorgeloos bestaan.
  De Scratch and Stain Guard-technologie biedt je een zorgeloos bestaan.
 • 100% waterbestendig

  Duurzaam design bij je thuis? Dankzij de HydroSeal-coating zijn je laminaatvloeren gemakkelijk te onderhouden en volledig waterbestendig.
  Duurzaam design bij je thuis? Dankzij de HydroSeal-coating zijn je laminaatvloeren gemakkelijk te onderhouden en volledig waterbestendig.
Quick-Step laminate accessories

Accessoires
voor laminaat

Een outfit is niet compleet zonder de juiste accessoires en dat geldt ook voor onze laminaatvloeren. Om het je gemakkelijk te maken, hebben we voor jou alle benodigdheden in huis. Van de juiste ondervloer tot de afwerking: wij begeleiden je doorheen het hele proces zodat je zorgeloos van je huis kunt genieten.

Vind de juiste accessoires

Een passie voor design

 

Joyce Van Waeleghem en haar intern team combineren passie met innovatie om duurzame ‘vloeren voor het leven’ te ontwikkelen die uitblinken in design, maar niet inboeten aan prestaties. Ons stijlvolle laminaat is altijd gebaseerd op de laatste designtrends, voelt en oogt natuurgetrouw en is bovendien ook eenvoudig te plaatsen en te onderhouden.

“Ik wil vloeren ontwerpen die ‘vandaag trendy ogen en morgen tot de klassiekers behoren’: eigentijds, maar die toch heel goed de tand des tijds kunnen doorstaan.”