Go to content Go to search
Capture laminaat in de slaapkamer

Quick-Step-vloeren stralen in Huis Gemaakt Seizoen 3

Quick-Step-vloeren in een nieuwe ultieme renovatietest

In het derde seizoen van het succesvolle renovatieprogramma Huis Gemaakt bij VTM en op VTM GO zijn we bij Quick-Step opnieuw vol verwachting. Als officiële partner kijken we uit naar de avonturen van de klussende koppels tijdens hun ultieme renovatietest.

Dit seizoen vindt de strijd plaats in Antwerpen, Hasselt en Aalst, waar telkens twee koppels het tegen elkaar opnemen om hun eigenhandig gerenoveerde woning te winnen. Wij zijn alvast uiterst nieuwsgierig naar de manier waarop onze vloeren in de verschillende interieurs tot hun recht komen!

Naturelle eik in de master bedrooms en hobbykamer

Bij Anouk en Martin brengt de Geborstelde Naturelle Eik (SIG4763) licht in de extra kamer die werd omgetoverd tot een speelse legokamer. Hun keuze verenigt functionaliteit met een vleugje nostalgie.

De master bedroom in Hasselt werd gehuld in een Ibiza-look en straalt pure rust en warmte uit met de Elegante Gerookte Eik (AVMPU40317). De vloer versterkt het stijlvolle en ontspannen karakter van de kamer.

In Antwerpen maakt de Tennessee Lichte Eik (CRH3179) een statement in de slaapkamer, perfect complementair aan het opvallende blauwe plafond.

beige laminaat in de speelkamer
#Loading#
dark alpha vinyl in the bed room
#Loading#
beige laminaat in de slaapkamer
#Loading#

Visgraat en klassieke parket in de keukens en eetkamers

In het nieuwe hoofdstuk van 'Huis Gemaakt' draait alles om het hart van het huis: de keuken en eetkamer. In elke woning komen design en functionaliteit samen met onze Quick-Step-vloeren en zetten ze de toon voor deze centrale ruimtes. 

Kayleigh en Bavo trekken de Ibiza touch van hun woonkamer en tuin door in de keuken met de praktische flair van de Kiezelbeton (AVMTU40276) vinylvloer. In de eetkamer legden ze met gemak de Cappuccinowitte eik extra mat (CASC6033), een elegante parket uit de Cascada collectie. Door zijn natuurlijke afwerking en duurzame, waterbestendige coating blijft deze er jarenlang als nieuw uitzien. 

beige kiezelbeton vinyl in keuken
#Loading#
donkere cascada parket in de eetkamer
#Loading#
beige visgraat vinyl in de eetkamer
#Loading#
visgraat vinyl in de eetkamer
#Loading#

In Antwerpen hangt een huiselijke sfeer in de eetkamer met de Botanische gerookte eik (AVHBU40363) uit de vinyl Ciro collectie, die helemaal tot zijn recht komt met de gele muur en een uitnodigend, hip gevoel creëert.

Anouk en Martin, met dezelfde liefde voor deze visgraat-vinylvloer, laten in Aalst zien hoe de slijtvaste vloer een gezellige en persoonlijke toets geeft aan hun opvallende eetkamer.

Laminaat favoriet in de badkamer

Anouk en Martin brengen in Aalst natuurlijke sereniteit naar de badkamer met Capture laminaat. Dankzij de waterbestendigheid van de Geborstelde naturelle eik (SIG4763) is een authentieke houtlook ook in de badkamer voor de hand liggend. Het koppelt geniet op deze manier van rustgevende badkamer, perfect voor ontspannende momenten.

Een vloer die moderne elegantie combineert met praktische voordelen, dat is waar Ana en Enis voor kiezen in hun badkamer met onze Muse laminaat Grijs beton. Met zijn waterbestendigheid en robuuste betonlook is het een ideale keuze voor een gezinsvriendelijke badkamer waar stijl en dagelijks onderhoudsgemak hand in hand gaan.

beige capture laminaat in de badkamer
#Loading#
grijze beton laminaat in de badkamer
#Loading#

Luxueuze Cascada en zachte Alpha Vinyl in de woonkamers

Als centrale plek in de drie huizen, trekken de woonkamers de aandacht met hun unieke stijl en elegante vloeren.
In Hasselt kozen Kayleigh en Bavo voor de luxueuze uitstraling van Cappuccinowitte eik extra mat (CASC6033) die hun zonnige gele muur complementeert. Deze duurzame Cascada parket is een ideale keuze voor de woonkamer dankzij zijn authenticiteit en waterbestendigheid.  

In de andere twee woonkamers was de Botanische gerookte eik (AVHBU40363) de favoriet. Deze stijlvolle Ciro visgraatvloer vult bij Anouk en Martin de warme kleuren in hun interieur aan en is onderhoudsvriendelijk, een topprioriteit voor het Aalsterse koppel. Dankzij het nieuwe Unizip-systeem is deze visgraatvloer bovendien makkelijker te leggen dan andere visgraatvloeren. 

Ook in het bruisende Antwerpen kozen Ana en Enis voor de Botanische gerookte eik (AVHBU40363), een veelzijdige vloer die er niet alleen mooi uitziet maar ook bestand is tegen dagelijkse stoten en vlekken. Perfect geschikt voor een actief gezin met drie spelende kinderen.

Warme Cascada parket in de woonkamer
#Loading#
bruine herringbone vinyl in de woonkamer
#Loading#
warme herringbone vinyl in de woonkamer
#Loading#

Capture laminaat en Alpha Vinyl in de slaapkamers

Na enkele intensieve weken waarin de zes koppels hun plannen tot leven brachten in een maquette en stevige ruwbouwwerken uitvoerden, zijn de slaapkamers aan de beurt. De koppels gaan hier echt aan de slag en brengen hun creativiteit voor het eerst effectief tot uiting bij het inrichten van de slaapkamers. En daar hoort uiteraard de keuze van de vloer bij!

Zelf op zoek naar de ideale vloer voor jouw slaapkamer? Ontdek met de Quick-Step FloorExplorer in 4 eenvoudige stappen welke vloer perfect bij je past.

 

Probeer de FloorExplorer uit

Speelse creativiteit in Antwerpen

Ana en Enis leggen de lat meteen hoog en creëren een prachtige speelse kamer voor hun dochter. De zachte Rozegeverfde eik uit onze Capture laminaat collectie maakt het geheel luchtig en meisjesachtig en is tegelijk heel onderhoudsvriendelijk en krasbestendig voor de kleinsten in huis. 

Roze Capture laminaat in de kinderkamer
#Loading#

Warme en natuurlijke slaapkamervloeren in Aalst en Hasselt 

Zowel Kayleigh en Bavo als Anouk en Martin gaan in Aalst en Hasselt voor een warme, luxueuze uitstraling in de slaapkamer met donkere laminaat en vinyl. Bij Kayleigh en Bavo zorgt de makkelijk te leggen Elegante gerookte eik uit de Alpha Vinyl Bloom collectie (AVMPU40317) voor een extra warme touch in hun groene oase van rust.

Anouk en Martin kiezen dan weer voor een duurzame Capture laminaat, de Geborstelde naturelle eik (SIG4763) vult in de slaapkamer het gezellige gevoel van een romantische zonsopgang aan. 

 

warme alpha vinyl in de slaapkamer
#Loading#
warme capture laminaat in de slaapkamer
#Loading#

Gerelateerde stories

Lightful living room with Quick-Step parquet floor

Even binnenkijken bij Zdeněk Štybar

Kom binnen in het huis van Zdeněk Štybar en omarm het organisch modernisme met Cascada-vloeren van Quick-Step. Ervaar in elke kamer de op de natuur geïnspireerde elegantie.

#parket #referenties #woonkamer #keuken
Huis Gemaakt Quick-Step Keuken

Onze Quick-Step-vloeren toveren charme in de keukens van Huis Gemaakt

Tijdens het koken mors je al eens en kan er rotzooi op de grond belanden. Voor de vloer heb je dus materiaal nodig dat tegen een stootje kan en makkelijk te onderhouden valt. In ons gevarieerde aanbod vonden de koppels degelijke kwaliteit die tegelijk aan hun persoonlijke smaak beantwoordde.

#inspiratie #keuken
Vrijwilligers voor de bus van Extreme Makeover Vlaanderen

Quick-Step is trotse partner van Extreme Makeover Vlaanderen

Voor het eerst komt het populaire verbouwprogramma Extreme Makeover Home Edition naar Vlaanderen. Wie dit najaar op zaterdagavond zapt naar Play 4 kan er uitgebreid kennismaken met onze Quick-Stepvloeren.

#vinyl #laminaat #inspiratie