Go to content Go to search
Organisch modern interieur met Quick-Step-parket

Neem een kijkje in het huis van Zdeněk Štybar

Organisch modernisme: geïnspireerd op de natuur

Organisch modernisme triomfeert in de wereld van het interieurdesign, geïnspireerd op de inherente onvolkomenheden van de natuur. Door hun natuurlijke uitstraling leggen de Cascada-vloeren van Quick-Step de perfecte basis voor deze nieuwe interieurtrend. Ook wielrenner Zdeněk Štybar en zijn vrouw stelden dit vast bij de make-over van hun interieur. Neem een kijkje in hun huis en laat je inspireren door het resultaat!

Wat is organisch modernisme?

Zdeněk Štybar koestert zijn zeldzame gezinsmomenten thuis en net daarom hebben de Štybars hun minimalistische interieur gehuld in een organisch modernistische stijl om het knusser en gezelliger te maken. Deze designstijl haalt zijn inspiratie voornamelijk uit de natuur, met de schoonheid van de imperfectie als rode draad. Binnen de eenvoud van het organisch modernisme is er ook ruimte voor speelsheid.

Heldere woonkamer met licht parket
Rustgevend kantoor met licht parket
Keuken met licht parket

Cascada-parket in elke kamer

Zdeněk Štybar en zijn gezin wilden in alle kamers van het huis dezelfde vloer hebben. Daarom kozen ze voor Cascada, de allereerste collectie waterdicht parket dat ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk is dankzij de 'Wood for Life'-technologie. Dit parket is geschikt voor elke ruimte van het huis – ook voor de keuken en de hal – en garandeert een naadloze verbinding tussen alle kamers, wat zorgt voor een sterk gevoel van eenheid. Bovendien geeft de rijke en natuurlijke textuur van het parket het strakke interieur een warme en sfeervolle uitstraling. Zo heeft het Cascada-parket niet alleen de basis gelegd voor een succesvolle facelift, maar ook als canvas gediend voor het maken van nieuwe herinneringen, elke dag weer.
Heldere eetkamer met licht parket
Knusse woonkamer met licht parket

Ontdek alle Cascada-parketvloeren

Gerelateerde stories