Go to content Go to search
Minimaluxueuze woonkamer met Disegno-visgraatparket van Quick-Step

Treed binnen in het minimaluxueuze interieur van wielrenner Florian Sénéchal

Quick-Step-vloeren en minimalistische interieurs gaan hand in hand

Profwielrenner Florian Sénéchal en zijn vrouw Margaux hebben de minimaluxe trend op meesterlijke wijze omarmd en mixen in hun woning minimalistische eenvoud met luxueuze kwaliteit. Deze designbeweging anno 2024, bejubeld om haar rustige luxe, past perfect bij de Quick-Step-vloeren die bekend staan om hun hoogwaardige design en hun eenvoudig onderhoud. Ontdek hoe de vloeren van Quick-Step zijn geïntegreerd in het minimaluxueze interieur van Sénéchal, waarbij uit elk detail een ongedwongen luxe spreekt.

Minder is meer in de minimaluxueuze interieurtrend

Minimaluxe combineert eenvoud met luxe en legt de nadruk op hoogwaardige materialen in serene, harmonieuze ruimtes, zoals in de woning van Florian Sénéchal. Bij de inrichting is gebruikgemaakt van warme neutrale kleuren en zorgvuldig uitgekozen meubels - kijk maar naar de opvallende zitbank - om prioriteit te geven aan comfort en gezellig samenzijn.

Minimaluxueuze thuisgym met Alpha Vinyl Bloom-vloer van Quick-Step
#Loading#

Gemaakt om stand te houden: Alpha Vinyl-vloeren voor de thuisgym

In hun thuisgym kozen ze voor de ultrasterke en waterdichte vloer uit de Alpha Vinyl Bloom-collectie. Deze keuze staat voor duurzaamheid en onderhoudsgemak. Zo kunnen ze zich focussen op hun fitnessroutine zonder bang te zijn voor slijtage.

Naadloze overgang: Disegno-parket met visgraatpatroon verbindt ruimtes

Florian en Margaux hebben gekozen voor Disegno-parket met visgraatpatroon omdat dit gewoonweg prachtig is en onderhoudsvriendelijk. De vloer zorgt voor een naadloze verbinding tussen hun woonkamer, eetkamer en hal.

Minimaluxueuze woonkamer met visgraatparket van Quick-Step
#Loading#
Minimaluxueuze woonkamer met houten visgraatvloer van Quick-Step
#Loading#
Minimaluxueuze hal met Disegno-visgraatparket van Quick-Step
#Loading#

Hogerop in stijl: Palazzo-parket op de bovenverdieping

Op de bovenverdieping ligt Palazzo-parket, wat de rustieke charme en het gezellige comfort van hun minimaluxueuze woning nog versterkt.

Minimaluxueuze hal met Palazzo-parket van Quick-Step
#Loading#

Vind je droomvloer

Je bent helemaal klaar om aan je interieurproject te beginnen, maar je twijfelt nog aan het type vloer dat het plaatje compleet maakt? Probeer onze FloorExplorer. Je beantwoordt eerst vier eenvoudige vragen en dan toont onze tool je het vloertype dat bij jouw wensen aansluit en kiest de voor jou ideale vloeren binnen ons assortiment.


Probeer de FloorExplorer

Gerelateerde stories