Go to content Go to search
Quick-Step Alpha Vinyl home gym

KASPER ASGREENS PAIN CAVE
ALS INSPIRATIE
VOOR JOUW HOME GYM

Laat je inspireren door de pain cave van Kasper Asgreen

Als sponsor van de wielerploeg Quick-Step Alpha Vinyl gaan we tot het uiterste om onze renners te ondersteunen in hun klim naar de top. Met het oog op een optimale indoor training ontwierpen wij daarom een stijlvolle pain cave voor Kasper Asgreen.

Maak van je home gym een trendy pain cave

De tijd van fitnesstoestellen in de kelder behoort al lang tot het verleden. Steeds meer worden pain caves ingericht als trendy designruimtes die aansluiten bij de interieursstijl van de woning. Zeker voor topsporters die intensief trainen is de inrichting van een home gym heel belangrijk omdat ze vele uren besteden aan indoor training. En Kasper Asgreen brengt zo mogelijk nog meer tijd door in zijn pain cave.

Zo gebruikt hij de ruimte niet alleen voor indoor training bij slecht weer, maar ook om aan zijn fietsen te sleutelen. Iets wat hij naar eigen zeggen heel ontspannend vindt. ‘Dankzij de makeover van Quick-Step zou dit wel eens mijn favoriete kamer van heel het huis kunnen worden,’ zegt hij. Droom jij ook van een home gym? Lees dan de insiderstips van onze interieurexperts en ontdek de mooiste vloeren die tegen een stootje kunnen.

 

Ontdek onze tips voor jouw home gym

Quick-Step Alpha Vinyl home gym
Quick-Step Alpha Vinyl home gym

Scandinavische stijl

Voor de designers van Quick-Step aan de makeover begonnen, zette Kasper Asgreen al zijn wensen en verwachtingen op een rijtje. ‘Het is belangrijk dat er voldoende plaats is om mijn uitrusting netjes te ordenen zodat ik alles meteen bij de hand heb voor ik ‘s morgens naar de training vertrek. Tegelijkertijd moet het er ook gezellig en huiselijk zijn want als ik aan mijn fietsen zit te sleutelen, komen er vaak vrienden en familie langs,’ zei hij.

Daarom koos het designteam van Quick-Step voor een inrichting in de lijn van de rest van het huis. Het resultaat is een home gym met Scandinavische look. Het minimalisme leent zich perfect voor een strak georganiseerde opbergruimte, terwijl de donkere grijstinten een krachtige uitstraling geven aan de pain cave die bij slecht weer ook gebruikt wordt als home gym. De combinatie met licht hout en een warme vinylvloer zorgt dan weer voor een huiselijke sfeer.

The floor makes the (bike) room

Kasper Asgreen was meteen enthousiast over de zwarte leisteen tegenvloer uit de Alpha Vinyl-collectie. ‘De vloer is ideal voor intensief gebruik, omdat ik er niet alleen zal trainen, maar ook aan mijn fietsen zal werken,’ reageert hij. ‘Ik ben ook erg blij met de textuur van de vloer en de ruimte lijkt nu groter dan voordien.’

 

Ontdek alle Alpha Vinyl-decors

 

Quick-Step Alpha Vinyl home gym
Quick-Step Alpha Vinyl home gym

3 redenen waarom Alpha Vinyl perfect is voor de home gym van Kasper Asgreen (en jou)

  1. De vinyltegels zijn krasvrij en impactresistent. Het mooiste bewijs daarvan is de cycling pain cave van Kasper want zijn fietsen worden dagelijks van binnen naar buiten gebracht. En ook bij indoor trainingen op de rollen moet de vloer tegen een stootje kunnen.

  2. De vinyltegels zijn waterresistent en onderhoudsvriendelijk. Voor Kasper was dat heel belangrijk omdat zijn fiets na een training vaak vol slijk en modder hangt.

  3. Een pain cave wordt pas een home gym als het er even gezellig is als in de rest van het huis. De vloeren uit de Alpha Vinyl-collectie zijn niet alleen onderhoudsvriendelijk en sterk, maar ook zacht en warm. Zelfs als je kiest voor een natuurlijke steenlook haal je met een vinylvloer de perfecte work-out floor in huis!

 

Ontdek alle voordelen van Alpha Vinyl

Gerelateerde stories

warme capture laminaat in de slaapkamer

Quick-Step-vloeren stralen in Huis Gemaakt Seizoen 3

In het derde seizoen van het succesvolle renovatieprogramma Huis Gemaakt bij VTM en op VTM GO zijn we als officiële partner opnieuw vol verwachting. Benieuwd welke vloeren de klussende koppels kiezen voor hun panden tijdens de ultieme renovatietest?